Psycholoog Kind en jeugd

Femke Cluistra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Femke Cluistra
DEC 27
Noord-Holland Vast WO
26.01.2019 Job-Nr: 9173364
Solliciteren

Over de functie

Jij weet als geen ander hoe je het verschil kunt maken in het leven van kinderen en jonge mensen met epilepsie. Voor deze opdrachtgever ben ik op zoek naar een Psycholoog Kind & Jeugd. Je wordt verantwoordelijk voor een combinatie van psychologie en geneeskunde, 24-uurs EEG-registratie, multidisciplinaire analyse, PNEA-behandelingen en Prechirurgische screenings. Je werkt zoal klinisch als poliklinisch met kinderen en jongeren, onder wie ook mensen met een verstandelijke beperking. In deze functie heb je veel verschillende (kortdurige) contacten omdat er in principe maximaal vijf behandelingen wordt geboden aan de patiënten. Hierna wordt er doorverwezen naar de GGZ.


Functie eisen

  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring als Psycholoog K&J of Orthopedagoog
  • Je hebt een afgeronde masteropleiding
  • Je bent innovatief, aanspreekbaar en flexibel

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?


Vanuit een vast dienstverband kun je diverse opdrachten/ functies vervullen. Een opdracht voor lange termijn behoort tot de mogelijkheden.

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? En voldoe je aan de bovenstaande functie-eisen? Dan kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Druk op ‘direct solliciteren ’, bel of verstuur een berichtje via WhatsApp. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job