Juridisch medewerker Wabo

Sarah van Klompenburg
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sarah van Klompenburg
DEC 27
Overijssel Vast HBO
26.01.2019 Job-Nr: 9173354
Solliciteren

Over de functie

Voor een gemeente in Twente is Maandag ® Enschede op zoek naar een Juridisch medewerker Wabo. Als juridisch medewerker WABO (focus op milieu maar ook kennis van bouw) draag je zorg voor de ondersteuning en afwikkeling van juridische procedures binnen vergunnings- en/of handhavingstrajecten. Je behandelt bezwaar- en beroepsprocedures, je bestudeert en interpreteert bestaande, nieuwe en in ontwikkeling zijnde regelgeving en jurisprudentie. Ook adviseert je het bestuur ten aanzien van de uitvoerbaarheid van het (gemeentelijk) beleid, de regelgeving en sancties. Met je juridische kennis ondersteun je je collega’s binnen het team. Je weet je weg te vinden in de wetgeving zoals de Awb, Wabo, APV en Drank- en Horecawet.


Het is belangrijk dat je communicatief sterk bent. Ook kun je goed omgaan met conflicterende belangen en ben je in staat om onder tijdsdruk te werken. Politieke sensitiviteit is essentieel binnen de functie. Je bent verantwoordelijk, klantgericht en kwaliteitsgericht. Tenslotte beschik je over analytisch vermogen.


Als medewerker bij Maandag ® ga je bij één of verschillende opdrachtgevers van Mandag® aan de slag. Met een contract met goede arbeidsvoorwaarden op zak werk je aan je ontwikkeling door middel van opleiding en training bij onze Academy. Ook kun je altijd rekening op begeleiding vanuit je vaste aanspreekpunt bij Maandag®. 

Functie eisen

·        Je beschikt over een relevant HBO opleiding (bijvoorbeeld rechten).

·        Je hebt ervaring opgedaan is een soortgelijke functie (bijvoorbeeld door middel van een stage).

·        Kennis van Squit XO is een pré.

 

Over het bedrijf

Maandag® bestaat al bijna 30 jaar. Opgericht in 1989 en sinds 2007 actief onder de naam Maandag®. Niet zo maar een naam, want wat is er beter dan maandag? De maandag staat voor ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel dragen wij elke dag van de week uit. Want voor ons is het eigenlijk elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk en van werken. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven. En willen daar alles uithalen. Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job