Adviseur industriële automatisering bruggen en sluizen

Jasper Koehorst
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jasper Koehorst
DEC 27
Drenthe Vast HBO
26.01.2019 Job-Nr: 9173257
Solliciteren

Over de functie

De soft- en hardware van de systemen die onze bruggen en sluizen lokaal en op afstand besturen en bewaken; dat is jouw specialiteit. Je beoordeelt de betrouwbaarheid van de automatiserings- en deelsystemen en de bijbehorende componenten. Hierbij gebruik je storingsanalyses, inspecties en relevante regelgeving zoals de landelijke brug- en sluisstandaard. 

Je stelt risicogestuurde instandhoudingsplannen op waarin veiligheid, beschikbaarheid, betrouwbaarheid en kostenefficiëntie zijn geoptimaliseerd. Op basis van risicoanalyses bepaal je het noodzakelijke onderhoud en de vervanging van de industriële software en hardware. Je maakt inzichtelijk wat dit betekent voor het onderhoud en de programmering. Samen met de (senior) assetmanager stel je een onderhoudsprogrammering op. Je doet verbetervoorstellen, vaak in multidisciplinaire samenwerking met je collega (senior) adviseurs. Je beoordeelt verbetervoorstellen van de opdrachtnemer en neemt actief deel aan de verbeterprocessen. Bij aanlegprojecten stel je de voorwaarden vast. Dit doe je op basis van de functionele specificaties en in overeenstemming met relevante regelgeving en wensen stakeholders.


Functie eisen

  • Je hebt een hbo/wo-diploma industriële automatisering of elektrotechniek
  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring met de industriële automatisering van bruggen en sluizen
  • Je hebt actuele kennis van industrieel ethernet op het gebied van besturing, communicatie en visualisatie
  • Je hebt (methodologische) kennis op het gebied van assetmanagement, zoals FMECA, RCM, systems engineering, RAMSSHEEP en LCC, en de toepassing hiervan in de praktijk
  • Je hebt kennis van risicogestuurd beheer en onderhoud
  • Je hebt affiniteit met systeemontwerp
  • Je kunt technische problemen helder en duidelijk mondeling en schriftelijk vertalen naar de risico's


Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Bij deze opdracht zal de opdrachtgever bij goed functioneren de kandidaat op termijn in dienst nemen. Bij Maandag ontvang je een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Ook bieden wij mogelijkheden om in jezelf te investeren middels diverse trainingen. Daarnaast maak je deel uit van een brede groep professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw netwerk uit te breiden


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job