Accountmanager Sociaal Domein

Sarah van Klompenburg
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sarah van Klompenburg
DEC 27
Overijssel Vast HBO
26.01.2019 Job-Nr: 9173253
Solliciteren

Over de functie

Je bent een echte netwerker. Jouw communicatie skills laten je zelden (tot nooit) in de steek. Jij staat niet snel met je mond vol tanden. Daarnaast ben een geboren winnaar en ga je door waar je concurrentie stopt. Dit alles gebruik je om jouw ultieme doel te bereiken: een tevreden klant én een tevreden professional!


Als Accountmanager Sociaal Domein ben je constant bezig om je afdruk in de regio achter te laten. Je werkt nauw samen met de Recruiter. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor je klanten, de Recruiter is verantwoordelijk voor het contact met de professionals. Samen met de Recruiter ben jij dus dé schakel tussen de professionals en de opdrachtgevers. Je bent bezig met het beheer van je huidige klantenbestand, maar ook continu met de uitbereiding hiervan. Een goed gesprek met een klant, het vervullen van een vacature en je persoonlijke doel behalen. Dat zijn de dingen waar je als Accountmanager Sociaal Domein energie van krijgt. En dat keer op keer. De ene keer makkelijker dan de andere keer. Door de juiste vragen bij de opdrachtgever te stellen weet jij moeiteloos de klantvraag te achterhalen en hierop in te spelen. Daarnaast weet je er ook een goede deal uit te slepen.


Naast deze uitdagende en afwisselende functie kom je ook nog te werken in het leukste team van Enschede en omstreken. Maandag ® Enschede is een ambitieus, doelgericht team met een positieve instelling. We verwachten veel van onszelf en werken keihard om deze verwachtingen waar te maken. Maar na een week hard werken is er uiteraard ook tijd voor plezier. Elke vrijdag sluiten we af met onze befaamde vrijdagmiddagborrel.  

Functie eisen

·        Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.

·        Je beschikt over een rijbewijs.

·        Je hebt minimaal twee jaar ervaring binnen een commerciële setting.

·        Je bent ongelofelijk gedreven om bij ons aan de slag te gaan en er een succes van te maken. 

Over het bedrijf

Maandag® bestaat al bijna 30 jaar. Opgericht in 1989 en sinds 2007 actief onder de naam Maandag®. Niet zo maar een naam, want wat is er beter dan maandag? De maandag staat voor ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel dragen wij elke dag van de week uit. Want voor ons is het eigenlijk elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk en van werken. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven. En willen daar alles uithalen. Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job