Gedragswetenschapper / Orthopedagoog

Nienke Schutte
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nienke Schutte
DEC 27
Gelderland Tijdelijk HBO
26.01.2019 Job-Nr: 9173231
Solliciteren

Over de functie

Als gedragswetenschapper/orthopedagoog houd jij je bezig de drijfveren van mensen en zet je de cliënt centraal. Waarom gedraagt iemand zich zoals hij of zij dat doet? 


Je komt met name in contact met kinderen/jongeren die vastlopen in hun ontwikkeling. Naast de jongere kom je ook in contact met de ouder(s) en/of verzorger(s). Je gaat in gesprek, observeert en onderzoekt, zodat jij het antwoord krijgt op de vraag ‘Waarom?’. Hierbij kan diagnostisch onderzoek nodig zijn. Vervolgens ga je aan de slag. Je bepaalt in samenspraak met collega’s en de cliënt wat nodig is om iemand weer vooruit te helpen. Hoe kunnen de problemen verminderen of kunnen deze zelfs geheel opgelost worden? Daarna bewaak jij de inhoudelijke kwaliteit van het behandelproces en de verdere zorg om bijvoorbeeld de veiligheid van de jeugdige te waarborgen. 


Tevens is het ook jouw taak om de deskundigheid van de andere medewerkers te bevorderen. De begeleidende rol van een gedragswetenschapper wordt in de beroepspraktijk namelijk steeds groter. Jouw coachende vaardigheden en inhoudelijke kennis kan jij hier goed bij benutten.  

Functie eisen

·      Een afgeronde WO opleiding Orthopedagogiek of Psychologie

·      Minimaal twee jaar werkervaring als gedragswetenschapper

·      Je hebt een diagnostiek aantekening

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job