MBO Docent

Jill ter Grote
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jill ter Grote
DEC 24
Overijssel Tijdelijk HBO
23.01.2019 Job-Nr: 9173063
Solliciteren

Over de functie

Ter uitbreiding van ons docenten team bij Maandag® Enschede, zijn wij op zoek naar docenten die weten van aanpakken en bruisen van energie.

Wij zijn op zoek naar diverse gepassioneerde docenten voor in het middelbaar beroeps onderwijs. Jij weet de leerlingen te besmetten met de passie voor jouw vakgebied. Naast het enthousiasme weet je elke leerling de individuele aandacht te geven die hij verdient. Ben jij de Maandag® Docent die wij zoeken? 

Functie eisen

  • Tweedegraads lesbevoegdheid of LIO
  • (Stage) ervaring met lesgeven
  • Aantal uren in overleg

Over het bedrijf

Een dienstverband bij Maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Zo kan jij bij diverse scholen voor een kortere of langere tijd aan de slag, ervaring op doen en jouw onderwijsnetwerk vergroten. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld. Jouw salaris is conform het onderwijs cao en alle reiskosten worden vergoed op basis van € 0,19 per kilometer. Zaken als doorbetaling tijdens schoolvakanties en vakantiegeld behoren uiteraard tot de voorwaarden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job