Docent Economie

Jill ter Grote
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jill ter Grote
DEC 24
Overijssel Tijdelijk HBO
23.01.2019 Job-Nr: 9173009
Solliciteren

Over de functie

Door jouw lessen leren leerlingen de wereld eens door een economische bril te bekijken. Jij begint je les met een stuk theorie over hoe bedrijven hun financiën bijhouden en hoe de economie van ons land werkt. Vervolgens zet je de leerlingen aan het werk. Vragen over het opstellen van een balans, belastingtarieven of de micro-economie weet jij moeiteloos te beantwoorden. 

Functie eisen

  • Tweedegraads bevoegdheid of LIO
  • Uren in overleg

Over het bedrijf

Een dienstverband bij Maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Zo kan jij bij diverse scholen voor een kortere of langere tijd aan de slag, ervaring op doen en jouw onderwijsnetwerk vergroten. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld. Jouw salaris is conform het onderwijs cao en alle reiskosten worden vergoed op basis van € 0,19 per kilometer. Zaken als doorbetaling tijdens schoolvakanties en vakantiegeld behoren uiteraard tot de voorwaarden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job