Juridisch medewerker WABO

Tanya Bedrousjan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tanya Bedrousjan
DEC 24
Gelderland Tijdelijk HBO
23.01.2019 Job-Nr: 9173006
Solliciteren

Over de functie

Als juridisch medewerker WABO (focus op milieu maar ook kennis van bouw) draag je zorg voor de ondersteuning en afwikkeling van juridische procedures binnen vergunnings- en/of handhavingstrajecten. Je behandelt bezwaar- en beroepsprocedures, je bestudeert en interpreteert bestaande, nieuwe en in ontwikkeling zijnde regelgeving en jurisprudentie. Ook adviseer je het bestuur ten aanzien van de uitvoerbaarheid van het (gemeentelijk) beleid, de regelgeving en sancties. Met je juridische kennis ondersteun je je collega’s binnen het team. Je weet je weg te vinden in de wetgeving zoals de Awb, Wabo, APV en Drank- en Horecawet.

Functie eisen

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau in een relevante richting;
  • Je hebt kennis van Squit XO is een pré;
  • Je weet goed om te gaan met politieke sensitiviteit.

Over het bedrijf

Een dienstverband bij Maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Zo kan jij bij diverse opdrachtgevers voor een kortere of langere tijd aan de slag, ervaring op doen en jouw netwerk vergroten. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld. Jouw salaris is conform de cao geldend bij de opdrachtgever en alle reiskosten worden vergoed op basis van € 0,19 per kilometer. 

Herken jij jezelf hierin en heb je ervaring als Adviseur Ruimtelijk Ordening? Neem dan contact op met mij door te mailen naar tanya.bedrousjan@maandag.nl of bel/ app naar 06 57077018 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job