Trainee Informatiespecialist DIV

Andrea Odeurs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Odeurs
DEC 21
Limburg Tijdelijk HBO
20.01.2019 Job-Nr: 9171746
Solliciteren

Over de functie

Als pas afgestudeerde ga jij aan de slag als dé Informatiespecialist DIV


De Provincie Limburg is op zoek naar een trainee Informatiespecialist Digitalisering DIV. Als informatiespecialist adviseer je de proceseigenaren en processpecialist als een natuurtalent. Met veel enthousiasme rapporteer je per kwartaal de voortgang aan de toegewezen personen. Je draait je hand niet om voor het maken van verbetervoorstellen. Verder biedt je eerstelijns ondersteuning aan je medewerkers. Ook worden de introductietrainingen met veel enthousiasme door jouw verzorgd voor de nieuwe medewerkers. Last but not least ga jij deze functie uitvoeren op structurele basis.


Wat bieden wij jou aan? Want daar gaat het om bij Maandag®: onze professional staat op 1! Als de opdrachtgever met jou het gesprek wilt aangaan, dan gaat Dominique met jou mee als onze accountmanager ICT. Dominique en ik zullen jou begeleiden, zodat jij fris en vol energie deze sollicitatie ingaat. Maar daar houden we natuurlijk niet op. Je krijgt een goede arbeidsvoorwaarden, mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen bij onze Maandag® Academy en is Dominique betrokken bij jou op de werkvloer. Wij vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt en denken graag met je mee.


Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons. Spreek ik je snel?!M: andrea.odeurs@maandag.nl

Tel: 0682145903

Functie eisen

·        Recent afgestudeerd HBO/WO niveau

·        Aantoonbare interesse in het vakgebied (digitaal) Informatiemanagement en informatiebeheer

·        Ervaring met SharePoint is een pré

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job