Skilled IT Servicedesk

Lennert Dietvorst
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lennert Dietvorst
DEC 20
Zuid-Holland Tijdelijk HBO
19.01.2019 Job-Nr: 9171112
Solliciteren

Over de functie

Ben jij de Skilled servicedesk professional op zoek naar een nieuwe Maandag? Voor een opdrachtgever van Maandag Rotterdam ben ik op zoek naar een gedreven servicedesk medewerker. Jij behoudt overzicht en kan op niveau meepraten over changes, processen en innovatie. Je bent goed ingewerkt op de verschillende Service management tools zoals Topdesk, Planon etc. Je kent de applicaties door en door en kan zelfs op het gebied van applicatiebeheer inspringen. 1e en 2e lijns calls behandel jij met een doortastende werkwijze en jij neemt de verantwoordelijkheid dat de zaken goed opgelost worden. Klantgerichtheid is vanzelfsprekend voor jou en je ambities liggen in de IT. Daarnaast heb je enkele ervaring opgedaan op een (skilled) servicedesk, het liefst bij een gemeente of overheid.

Wil jij sparren over de mogelijkheden die Maandag te bieden heeft en lijkt het je leuk om een nieuwe servicedesk te bedienen? Ik ga graag een oriƫnterend gesprek met je aan. Tot Maandag!

Functie eisen

  • MBO 3 of 4 richting ICT
  • Ervaring op een skilled servicedesk
  • Kennis van Service Management Tools zoals Topsdesk, Planon
  • Ervaring in de publieke sector
  • Een klantgerichte werkhouding is essentieel in deze functie

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job