Technisch Applicatiebeheerder

Faye de Meij
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Faye de Meij
DEC 20
Zuid-Holland Tijdelijk HBO
19.01.2019 Job-Nr: 9171092
Solliciteren

Over de functie

Begin 2018 is het vernieuwde, gerenoveerde stadhuis van de gemeente opgeleverd. Dit gaat gepaard met de introductie van Het Nieuwe Werken. Het doel is om na de oplevering zoveel mogelijk papierloos, plaats- en tijdonafhankelijk te werken. Onze nieuwe omgeving bestaat uit een hybride laptop met zowel een Windows 10 als een VDI omgeving. De omgeving is gebaseerd op Vmware View i.c.m Res management software.


Het volgende project voor I&A is een vervanging van de server en storage omgeving, wat inmiddels is opgestart. De nieuwe omgeving is voor onze opdrachtgever een nieuwe stap richting een Hyper Converged Infrastructure (HCI). Hier komen veel werkzaamheden bij kijken rondom de migratie en een nieuwe beheeromgeving die de organisatie in staat stelt om zo snel mogelijk in te kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen.


De technisch applicatiebeheerder de we zoeken is continu bezig met zijn vakgebied en kan onze opdrachtgever helpen bij het automatiseren van beheertaken, incidenten, installatie/packaging van applicaties en het verder stroomlijnen van onze omgeving.


Functie eisen

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau (harde eis!)
  • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan in de afgelopen 7 jaar als technisch applicatiebeheer/werkplekspecialist (harde eis!)
  • Powershell en Ivanti (RES) workspace zijn jou niet onbekend
  • Daarnaast beschik je over aantoonbare werkervaring met: Desktop en server virtualisatie (Vmware), Windows 10 en Server, Office 365, Wsus, Intune en Grouppolicies.


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een gemeente in de Provincie Zuid-Holland en is een toekomstgerichte organisatie, waarin de mens centraal staat. Binnen de gemeente wordt intensief samengewerkt over de grenzen van afdelingen heen, maar ook met externe partners in de samenleving. Een breed Managementteam, waarin alle afdelingen zijn vertegenwoordigd, stuurt de organisatie aan. Op deze manier zijn ze in staat snel en flexibel te blijven inspelen op de veranderingen in de wereld om ons heen. De afdeling I&A bestaat uit vier teams, t.w. Advies & Projecten, Functioneel beheer, Automatisering en Informatiebeheer.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job