Beleidsadviseur Sociaal Domein

Xanne Ellenbroek
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Xanne Ellenbroek
DEC 19
Limburg Tijdelijk HBO
18.01.2019 Job-Nr: 9170347
Solliciteren

Over de functie

Voor een gemeente in Zuid-Limburg zijn wij op zoek naar een Beleidsadviseur Leefomgeving voor 16 uur per week. Jij als Beleidsadviseur Leefomgeving maakt deel uit van het projectteam ‘sociaal domein’, maar gaat tevens zelfstandig aan de slag als projectleider/ beleidsadviseur decentralisatie jeugdzorg.


In deze functie als Beleidsadviseur Leefomgeving signaleer je maatschappelijke, wetgevende en politiek-bestuurlijke ontwikkelingen op de brede beleidsterreinen. Verder initieer, ontwikkel, adviseer en geeft kaders aan ten aanzien van het te voeren gemeentelijke beleid. Daarnaast zorg je voor de uitwerking van het vastgesteld beleid.


Herken jij je in bovenstaande en bent breed inzetbaar dan stuur jouw cv op naar xanne.ellenbroek@maandag.nl of bel mij voor meer informatie op 0612393892. 

Functie eisen

• Beschikt over een afgeronde hbo-opleiding;

• Kennis en ervaring met betrekking tot het ‘beleidsveld jeugd’ is een vereiste;

• Ervaring in een soort gelijke functie. 

Over het bedrijf

Maandag® detacheert professionals in het publieke domein. Dit doen we binnen zorg en welzijn, de overheid en het onderwijs. Onze professionals weten van aanpakken en realiseren zich dat hun werk ertoe doet. Dat soort professionals vind je bij Maandag®. En of je nu op zoek bent naar professionals met jarenlange ervaring of juist naar starters op de arbeidsmarkt. Maandag® biedt altijd het snelst de beste oplossing.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job