Persoonlijk en ondersteunend begeleider

Shannon Slingerland
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Shannon Slingerland
DEC 17
Utrecht Tijdelijk MBO
16.01.2019 Job-Nr: 9169373
Solliciteren

Over de functie

Haal jij energie uit het begeleiden van mensen met hun persoonlijke ontwikkeling? En ben jij onderzoekend ingesteld? Dan ben jij degene die we zoeken!

Als persoonlijk begeleider begeleid je mensen met een (lichte) verstandelijke beperking. Je houdt je bezig met dagelijkse taken als wonen, persoonlijke verzorging, en dagbesteding. Je staat onderzoekend in het veld en stelt op een onderzoekende en begeleidende wijze je cliënt centraal. Je stelt jezelf continue vragen als: Wie is mijn cliënt, en wat kan hij/zij wel en wat niet? Wat is de reden dat een cliënt bepaald gedrag vertoont en hoe speel je daar effectief en doeltreffend op in? En wat is de vraag achter de vraag?

Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij op zoek naar persoonlijk begeleiders. De profielen die de opdrachtgevers hebben zijn uiteenlopend. Zo hebben wij opdrachten voor zowel begeleiders die affiniteit hebben met het werken met mensen met een lichtverstandelijke beperking (LVB), maar ook met ernstige meervoudige beperkingen (EMB). Vaak hebben de cliënten daarbij ook niet aangeboren hersenafwijkingen (NAH), moeilijk leesbaar gedrag (MLG), en autisme. Tevens kom je daarbij ook nog psychische en/of psychiatrische problematieken en ernstige gedragsproblematiek tegen.

Sta je als persoonlijk begeleider stevig in je schoenen, en krijg je energie in het brengen van structuur en het zoeken naar mogelijkheden in het leven van je cliënt? Dan drink ik graag een kop koffie/thee met je tijdens onze kennismaking!

Functie eisen

Wat vraagt Maandag® van jou?:

  • Je hebt een afgeronde opleiding op gezondheids- of welzijnszorg op minimaal niveau 4 of 5: VP, VIG, MMZ, Z, of Psychiatrie, aangevuld met werkervaring met de doelgroep, of;
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richtingen V&V of SPH, MWD, (ortho)pedagogiek.
  • Je haalt energie uit onderzoeken.
  • Ervaring met mensen met een verstandelijke beperking is een grote pré!

Wat biedt Maandag® jou?:

  • Een mooi salaris dat past bij jouw opleiding en werkervaring.
  • Een dienstverband voor een langere tijd.
  • Persoonlijke begeleiding. Wij denken graag met je mee over je loopbaan. Wij geloven namelijk dat je alleen in een passend werkklimaat het beste uit jezelf naar boven haalt en écht vooruit komt.
  • Samen met de Maandag® Academy werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.
  • Reiskostenvergoeding, of de mogelijkheid tot het leasen van een auto

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job