Jeugdzorg Professional

Shannon Slingerland
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Shannon Slingerland
DEC 17
Noord-Holland Vast HBO
16.01.2019 Job-Nr: 9169371
Solliciteren

Over de functie

Ben jij in staat om de veiligheid van jeugdigen te beoordelen en te managen? Weet jij wanneer crisisinterventies vereist zijn? Doe jij dit met hart en ziel? Dan zoek ik jou!

Jij komt in beeld als er zorgen zijn over de ontwikkeling en veiligheid van een kind of als er sprake is van geweld in de huiselijke sfeer. In dat geval ga je samen met de cliënt, het gezin, netwerk en lokale hulpverlening naar een oplossing. Hier draag je actief bij aan het herstel van een onveilige situatie. Daarvoor moet je stevig in je schoenen staan. Het is nodig om in sommige gevallen jeugdbeschermings- en jeugdreclasseringsmaatregelen uit te voeren.

Functie eisen

Wat vraagt Maandag® van jou?:

• Een afgeronde HBO-opleiding (MWD, SPH, Pedagogiek);

• Ingeschreven in het beroepsregister SKJ;

• Kennis van complexe gezinssystematiek en de signalen van kindermishandeling;

• Ervaring in het werken met complexe gezinssituaties;

• 24-32 uur per week beschikbaar.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou? Uiteraard naast een marktconform salaris is het leasen van een auto een mogelijkheid bij ons. Hierbij is de keuze aan jou of je deze voor woon-werk verkeer te gebruiken of ook privé te rijden. Kies je ervoor om met eigen vervoer te gaan? Dan kan dat ook en vergoeden wij €0,19 per kilometer. Maandag® is naast jouw werkgever ook jouw sparringpartner en denken graag mee met jouw ambities en carrière stappen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job