Business Controller

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nienke de Graaf
DEC 07
Noord-Holland Vast HBO
06.01.2019 Job-Nr: 9165148
Solliciteren

Over de functie

Wij zoeken iemand die transparantie brengt, vastzittende situaties lostrekt en risico’s en kansen in kaart brengt. Een businesspartner die wij dan met trots onze Business Controller noemen.


Wat ga je doen?

Als Business Controller snap jij als geen ander hoe je jezelf dubbel en dwars terug kunt verdienen. Jij bent verantwoordelijk voor het verschaffen van inzicht in de business. Niet achteraf maar vooraf. Je draagt bij aan de voorspelbaarheid van omzet- en kosten en de winstgevendheid. Je signaleert trends en ontwikkelingen in de markt en op basis hiervan kom je tot voorspellingen en aanbevelingen. Je bent een waardig sparringpartner voor beslissingsnemers. Jij kunt door de organisatie heen moeiteloos duidelijk maken wat jouw toegevoegde waarde is. Als een kameleon werk je in verschillende projectvormen. 


Verder:

·        Ben je master in het vertalen van analyses naar aanbevelingen;

·        Mogen we jou op je schouder tikken als we een business case nodig hebben die inzicht geeft in investeringsprojecten en activiteiten binnen Sales & Marketing;

·        Vind jij het gaaf om de sales control te professionaliseren;

·        Ben je punctueel genoeg om een duidelijke managementrapportage op te stellen;

·        Geef je inzichten aan Sales door het samenstellen, controleren en analyseren van business ondersteunende data. 

Functie eisen

Wat neem je mee?

Karakter. Energie. Deskundigheid. Je bent flexibel, meedenkend en overtuigend.  


Daarnaast beschik je over:

·        Een afgeronde relevante hbo opleiding;

·        Twee tot vijf jaar ervaring binnen een soortgelijke functie;

·        Overwicht. Jij krijgt mensen in beweging en bent veranderingsgericht;

·        Een uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;

·        Oog voor detail en structuur. Je weet hoofd- en bijzaken te onderscheiden;

·        Je bent een doener. Een zelfstarter. Daadkrachtig. En doelgericht. 


Wat we bieden

Een toffe baan zoals je nog niet eerder hebt gehad binnen een hard groeiende organisatie. Met een fijn salaris en arbeidsvoorwaarden waar je extra blij van wordt. Maar vooral een geweldige werkervaring.


Standplaats: Purmerend - in het eerste kwartaal van 2019 verhuizen we naar ons prachtige nieuwe pand in Amsterdam Sloterdijk.

Over het bedrijf

Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector. Landelijk actief met 25 vestigingen. Staat als een huis, maar we bouwen door.


Whoohoo®. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science en aviation. 10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen. Druk bezig met bouwen.


Maandag® vindt het vinden van bevlogen, ondernemende medewerkers essentieel. Wij zijn een platte, energieke organisatie. Start up mentaliteit, maar ervaren. Eerst wie, dan wat. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van de beste mensen. Centraal staan plezier in werk, drive en professionaliteit.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job