Meewerkstage HR Verzuim

Emma Veen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Emma Veen
DEC 07
Noord-Holland Tijdelijk HBO
06.01.2019 Job-Nr: 9164915
Solliciteren

Over de functie

Whoohoo it’s Monday!

Morning! Als je op kantoor bent zet je, je Microsoft Surface aan. De dag kan beginnen! Je mailbox stroomt vol. Telefoon rinkelt. Ziekmeldingen neem je aan en registreer je nauwkeurig. Vragen over zorgverlof, medisch verlof, ouderschapsverlof, zwangerschap en betermeldingen beantwoord jij op een vlotte manier. Met de arbodienst houd je contact om spreekuren te plannen. De terugkoppelingen van het spreekuur verwerk je en je betrekt de juiste personen. Indien nodig schakel je met UWV en arbeidsdeskundigen. Jouw verzuimanalyses geven een goede weergave van het verzuim binnen Maandag®. Mooi, kan je gelijk zien wat voor resultaat jouw werk heeft! Je bent nauw betrokken bij het verzuimbeleid van Maandag® en doet vanuit jouw kennis voorstellen ter verbetering. Vragen? Onze casemanagers en verzuimspecialist staan natuurlijk voor je klaar. Doordat je continu in contact bent met onze collega’s leer je in no time onze hele organisatie kennen. 

Functie eisen

Inlevingsvermogen. Energie. Service- en oplossingsgerichtheid. Stevige communicatie skills.


En verder:

  • Volg je een HBO of WO opleiding in de richting van HRM/ A&O psychologie;
  • Heb je natuurlijk interesse in verzuim
  • Heb je tijd in je agenda om voor 4-6 maanden minimaal 32 uur stage te lopen.


Wat we bieden:

Een stagevergoeding van €500 per maand (op basis van 40 uur) en een Microsoft Surface (in bruikleen). Fijne collega’s. Elke vrijdagmiddag een VrijMiBo. Maar vooral een onvergetelijke stage ervaring met toffe collega’s binnen een snel groeiende en energieke omgeving. 


Over het bedrijf

Over Maandag®:

Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector. Landelijk actief met meer dan 20 vestigingen. Staat als een huis, maar we bouwen door.


Maandag® vindt het vinden van bevlogen, ondernemende medewerkers essentieel. Wij zijn een platte, energieke organisatie. Start up mentaliteit, maar ervaren. Eerst wie, dan wat. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van de beste mensen. Centraal staan plezier in werk, drive en professionaliteit.


Op dit moment zijn wij gevestigd in Purmerend maar begin 2019 verhuizen wij naar Amsterdam Sloterdijk.

 

Tof?

Kan jij niet wachten om meer te leren over Sociale Wetgeving en wil je de Wet verbetering Poortwachter in de praktijk toepassen? Solliciteer dan direct!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job