Salarisadministrateur

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nienke de Graaf
DEC 07
Noord-Holland Vast MBO
06.01.2019 Job-Nr: 9164897
Solliciteren

Over de functie

Maandag® vindt stabiliteit, flexibiliteit en duidelijkheid essentieel. Een fijne werkplek, dat wil toch iedereen? Dat is Maandag®. En dat zijn geen loze woorden. Ons bewijs, een Maandag Hoofdkantoor waar wij met diverse hardwerkende en energieke teams en afdelingen alle sales vestigingen van Maandag® en Whoohoo® faciliteren.


Wat ga je doen?

Als Salarisadministrateur bij Maandag® zorg je ervoor dat de salarissen van onze 600 medewerkers en 3000 professionals correct en tijdig worden betaald. Daarnaast zorg je er ook voor dat de hieraan gerelateerde loonheffingen en pensioenmutaties tijdig worden aangeleverd. Dat is een precies werkje en daarom houd je een nauwkeurige administratie bij.

Wat nog meer: verzamelen, verwerken en controleren van gegevens voor het uitbetalen van de salarissen. Op tijd en correct verwerken van de salarissen. Uitvoeren van controles voor de loonaangifte. Controleren van de pensioenaangifte. Beantwoorden van vragen van onze medewerkers en professionals omtrent het salaris.

Je komt te werken in een jong team met een mix van juniors, mediors en senior collega’s. 


We zoeken iemand die de ambitie en potentie heeft om door te groeien in de rol van Teamleider Salarisadministratie.

Functie eisen

Wat neem je mee?

Accuratesse. Integriteit. Alertheid. Oog voor detail. Een scherp en vrolijk karakter.


Daarnaast beschik je over:

• Hbo werk- en denkniveau;

• Het Praktijk Diploma Loonadministratie;

• Minimaal 2 jaar, maximaal 6 jaar ervaring als Salarisadministrateur;

• Tijd in je agenda om minimaal 32 uur per week te werken;

• Ambitie en potentie om door te groeien in de rol van Teamleider Salarisadministratie.


Wij bieden:

Collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling, bonusregeling, 8% vakantiegeld en een onbeperkt aantal vakantiedagen. Onbeperkt aantal vakantiedagen? Ja! Dat is Maandag®. Maar vooral een geweldige werkervaring in een energiek team.

Over het bedrijf

Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector. Landelijk actief met 23 vestigingen. Whoohoo®. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science en aviation. 10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen.


Standplaats: Purmerend. In het eerste kwartaal van 2019 verhuizen wij naar Amsterdam Sloterdijk.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job