Medewerker Crediteuren

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nienke de Graaf
DEC 07
Noord-Holland Vast MBO
06.01.2019 Job-Nr: 9164895
Solliciteren

Over de functie

Maandag® vindt stabiliteit, flexibiliteit en duidelijkheid essentieel. Een fijne werkplek, dat wil toch iedereen? Dat is Maandag®. En dat zijn geen loze woorden. Ons bewijs, een Maandag Hoofdkantoor waar wij met diverse hardwerkende en energieke teams en afdelingen die alle sales vestigingen van Maandag® en Whoohoo® faciliteren. Op dit moment zijn wij gevestigd in Purmerend, in het nieuwe jaar verhuizen wij naar Amsterdam Sloterdijk.


Wat ga je doen?

Als medewerker crediteuren werk je binnen de service organisatie op de afdeling Finance. Samen met je twee crediteuren-collega’s ga je je bezighouden met de volgende werkzaamheden: het digitaal coderen van inkoopfacturen, voorbereiden van betalingen, onderhouden van contacten met interne klanten, behandelen van aanmaningen, controle uitvoeren op de openstaande postenlijst, bijhouden van de inbox, boeken van het dagelijkse bankafschrift, verwerken van declaraties en het bijhouden van de financiële tussenrekeningen. 

Functie eisen

Wat neem je mee?

Accuratesse. Integriteit. Alertheid. Oog voor detail. Een scherp en vrolijk karakter.


Daarnaast beschik je over:

·        Hbo werk- en denkniveau;

·        Twee tot vijf jaar ervaring binnen een soortgelijke functie;

·        Tijd in je agenda om 40 uur per week te werken;

·        Snelheid. Je bent gewend aan deadlines en drukte;

·        Brede schouders. Onze werkdruk is hoog, wij verwachten veel van je


Wij bieden

Tot onze arbeidsvoorwaarden behoren; collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling, bonusregeling, 8% vakantiegeld en een onbeperkt aantal vakantiedagen. Onbeperkt aantal vakantiedagen? Ja! Dat is Maandag®. Maar vooral een geweldige werkervaring in een energiek team.


Standplaats Purmerend - in het eerste kwartaal van 2019 verhuizen we naar ons nieuwe hoofdkantoor in Amsterdam Sloterdijk.

Over het bedrijf

Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector. Landelijk actief met 23 vestigingen.

Whoohoo®. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science en aviation. 10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job