Directie Secretaris

Parisa Ghadiri
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Parisa Ghadiri
DEC 06
Noord-Holland Tijdelijk WO
05.01.2019 Job-Nr: 9164502
Solliciteren

Over de functie

Luisteren, vragen stellen, adviseren, spoedjes, dienstverlening, participatie, bedrijfsvoering. Geen dag is hetzelfde. Jij bent spin in het web. Jij bent communicatief, resultaatgericht en stressbestendig. Jij kan adviseren en handelen op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

 

Wat ga je doen?

Als directiesecretaris ondersteun en adviseer je het Managementteam van Belsatingen op strategisch niveau maar ook bij vraagstukken die zich ad hoc voordoen en op korte termijn moeten worden opgepakt. Je fungeert als klankbord voor de MT leden, geeft gevraagd en ongevraagd advies en voert namens het MT opdrachten uit. Je fungeert als klankbord en intermediair binnen Belastingen en met de partners binnen de stad; vertaalt ideeën in startdocumenten en voert opdrachten uit die vanwege hun karakter een specifieke aanpak vragen. Ook zorg je voor de voorbereiding en verslaglegging van directievergaderingen en andere overleggen van de directeur van Belastingen.

Functie eisen

· Je ben in het bezit van een erkende WO-opleiding;

· Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring;

· Je hebt ervaring met directievoering;

· Je hebt ervaring met bestuurlijke processen, politiek-bestuurlijke- en ambtelijke verhoudingen, binnen de lokale overheid;

· Je hebt ervaring en inzicht in bedrijfskundige (verander)processen, bij voorkeur in een fiscale omgeving;

· Je hebt affiniteit met de producten en diensten van Belastingen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job