HBO Verpleegkundige

Maureen Bökkers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maureen Bökkers
DEC 06
Overijssel Vast HBO
05.01.2019 Job-Nr: 9164474
Solliciteren

Over de functie

Voor één van onze opdrachtgevers in de omgeving van Apeldoorn zijn wij op zoek naar een verpleegkundige niveau 5. Het betreft een organisatie waarbinnen verschillende mogelijkheden zijn, zowel thuiszorg, intramuraal als kleinschalig wonen. De organisatie staat bekend om het continu verbeteren van de kwaliteit van de zorg en als medewerker mag je hier dan ook over meedenken en je input hiervoor leveren. De teams zijn semi zelfsturend en naast het eigen praktijklokaal, waar ze veel mogelijkheden bieden voor ontwikkeling, is ook coaching van een ervaren collega op de werkvloer mogelijk.

En wat ga jij dan doen? Als verpleegkundige niveau 5 ga jij onderdeel uitmaken van deze semi zelfsturende teams. Door middel van een persoonlijke kennismaking brengen wij je wensen in kaart en kan je aangeven waar je voorkeur ligt. Wil je intramuraal of thuiszorg? Of misschien wel een combinatie? En voor hoeveel uur per week zou je beschikbaar zijn? Na deze kennismaking stellen wij je graag voor aan de organisatie en kun je op korte termijn aan de slag!

Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

Functie eisen

·       Een afgeronde opleiding Verpleegkunde niveau 5

·       Ervaring binnen de ouderenzorg is een pré

·       In het bezit van een rijbewijs

Over het bedrijf

Een detacheringscontract bij Maandag® biedt jou de mogelijkheid om met verschillende doelgroepen te werken. Heb jij affiniteit met de ouderenzorg, Basis-GGZ, specialistische GGZ, jeugd- of of forensische-, verslavings- of gehandicaptenzorg? Dan zit je bij Maandag® goed! Wij bieden mogelijkheden te werken met diverse doelgroepen en werkplekken. Liever voor een langere periode werkzaam op één plek? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Daarnaast zal Maandag® jou altijd stimuleren of faciliteren door verschillende cursussen of trainingen aan te bieden. Met behulp van de Maandag® Academy kan je werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job