Docent ICT

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Gerben Visser
DEC 06
Friesland Vast HBO
05.01.2019 Job-Nr: 9164444
Solliciteren

Over de functie

Is ICT jouw passie en zorg jij als Docent ICT voor een creatieve inbreng van de lessen?


Voor het schooljaar 2018-2019 zijn we namelijk op zoek naar een gedreven Docent ICT. Als docent zorg jij voor een creatieve en veilige sfeer in de klas en weet jij de lessen praktisch te maken. In de lessen maak je gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van virtualisatie, Apple hard- en software. Verder weet je de studenten te enthousiasmeren en te motiveren. Waar mogelijk wordt de nodige individuele aandacht gegeven aan de leerlingen. Verder weet jij je als Maandag® docent te presenteren als enthousiast, flexibel en communicatief vaardig.


Wil jij volgend schooljaar aan de slag bij een leuke school die bij jou past? Wij gaan graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en jouw plezier voor het docentenvak waar te maken!


Zie je jezelf in het bovenstaande profiel terug? Neem dan direct contact met mij op via 06 10 98 50 17 of gerben.visser@maandag.nl

Functie eisen

  • Een tweedegraads onderwijsbevoegdheid of een afgeronde relevante HBO-opleiding en een Pedagogisch Didactisch getuigschrift (of bereid deze te halen);
  • Ervaring met PHP, Java, Frameworks, MySQL, Softwarerevisie en Swift;
  • Brede kennis op het gebied van desktop en/of applicatie ontwikkeling, webontwikkeling en media;
  • Het in het bezit zijn van branche specifieke certificaten;
  • Je weet verschillende vormen van didactiek toe te passen in je lessen en je bent communicatief vaardig;
  • Ervaring met Smart Industry.


Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs CAO en alle reiskosten worden vergoed op basis van €0,19 per kilometer. Tijdens en voor je opdracht word je professioneel begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Zij beschikken over een breed netwerk van professionals, waarmee je kennis kan delen en jouw netwerk verder kan uitbreiden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job