Junior beheerder Client services

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Thomas van de Kamp
DEC 06
Zuid-Holland Tijdelijk HBO
05.01.2019 Job-Nr: 9164413
Solliciteren

Over de functie

Voor de Gemeente Rotterdam zoek ik een Junior beheerder Client services.

Je bent technisch verantwoordelijk voor het vakgebied. Op technisch gebied ben je een kei en in staat om veranderingen gecontroleerd door te voeren en je coördineert de daarbij behorende werkzaamheden. Volgens de daartoe ingerichte processen ITIL en ASL bewaak je de werkzaamheden en los je zelfstandig vragen en verstoringen op. Ook ben je mede verantwoordelijk voor het stellen van acceptatienormen ten aanzien van systemen en je stelt testplannen en beheerprocedures op samen met de senioren van het team. Je ondersteunt de senioren uit het team en draagt bij aan het ondersteunen van de omgeving op technisch gebied. Verder vervul je een rol tussen de overige teamleden uit het team Frontend. Je bent in staat om te kunnen communiceren met leveranciers.

Functie eisen

  • Je hebt minimaal MBO/HBO werk- en denkniveau in de richting van ICT
  • Kennis van de volgende systemen zien wij als een pre voor deze functie: UniFlow 5.4, McAfee EPO, Altiris 6.5 / GSS 3.0, SCCM 2012, Windows 2012 R2, Windows 8.1
  • Daarbij is het essentieel dat je kennis hebt van ICT-beheermethodieken als ITIL en ASL
  • Verder ben je in staat om een team door een veranderingsproces te leiden en zorg je voor een optimale werking van verschillende softwareapplicaties
  • Je bent bereid om buiten kantoortijden te werken (avond en weekend) waarbij je periodiek invulling geeft aan wacht- en waak diensten.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job