Financial Controller

Nina Roos
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nina Roos
DEC 06
Noord-Holland Vast HBO
05.01.2019 Job-Nr: 9164349
Solliciteren

Over de functie

Jouw uitdaging is om als sparring partner voor de business controller en het MT op te treden. Hierin voorzie je hen van gevraagd en ongevraagd advies. Voor jou is een strakke P&C cyclus (van begroten tot jaarrekening) vanzelfsprekend. Je krijgt te maken met vraagstukken uit verschillende onderdelen van de gemeente en je bent een stevige gesprekspartner voor zowel de medewerkers als afdelingshoofden en het college. Hierbij kijk je niet alleen naar de cijfers maar wil je de gemeente daadwerkelijk verder helpen.


Om dit waar te maken, zit jouw uitdaging in de volgende taken:

  • Het bewaken van de financiële voortgang van de afdelingen en programma s. Je adviseert het management en de business controller hierover
  • Je bent verantwoordelijk voor de P&C cyclus
  • Het leveren van een bijdrage aan de totstandkoming van de planning & control producten
  • Geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het management en de business controller over financiële aangelegenheden
  • Inzicht geven om een verantwoord financieel beleid te voeren



Functie eisen

  • Beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau
  • Kennis van overheidsfinanciën (BBV)
  • Je hebt kennis van en recente ervaring met gemeentelijke planning en control producten
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met het opstellen en analyseren van exploitatiebegrotingen, financiële rapportages en jaareindeverwachtingen
  • Je bent communicatief vaardig en hebt oog voor de organisatie (organisatie sensitiviteit)


Over het bedrijf

Vanuit ons netwerk krijgen wij geregeld vragen naar professionals die bovenstaande taken kunnen uitvoeren. Graag kijken we met jou dan ook naar de mogelijkheid van een duurzame samenwerking! Dit betekent de vastigheid van een contract met de flexibiliteit van het projectmatig werken.


Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Bovendien geloven wij in samenwerking, ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s. Die ontwikkeling vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we professionals graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. We bespreken dit graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn.


Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job