Controller

Nina Roos
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nina Roos
DEC 06
Noord-Holland Vast HBO
05.01.2019 Job-Nr: 9164343
Solliciteren

Over de functie


In jouw rol als controller bij deze overheidsinstelling ga jij jezelf bezighouden met het optimaliseren van de financiële processen. Jouw dagen worden gevuld met het opstellen van financiële rapportages in combinatie met het beheren van de budgetten. Voor complexe financiële vraagstukken kunnen teammanagers bij jou terecht voor advies, geen dag is dus hetzelfde.


Naast de waarde van jouw adviezen, ligt ook de planning & control in jouw handen. Jouw scherpe inzicht als controller komt goed van pas, hierdoor ben je in staat om hoofd- van bijzaken te onderscheiden. Dankzij jouw heldere manier van communiceren kan je het management en belanghebbenden uitstekend informeren over de opgestelde kaders en richtlijnen.


Jouw taken

  • Verantwoordelijk voor de totstandkoming en de kwaliteit van de P&C producten
  •  Sparringpartner voor het management en stakeholders
  •  Vertalen van trends en ontwikkelingen naar relevante kansen, adviezen en acties
  •    Je bewaakt de bedrijfsvoering in het domein waarop je actief stuurt
  •    Je bent pro-actief en anticipeert op de veranderingen binnen de financiering van de overheid, maar ook de wet- en regelgeving.

Functie eisen

  • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau met een bedrijfskundige achtergrond
  • Je hebt recentelijke ervaring als controller binnen een overheidsinstantie (3-5 jaar)
  • Je hebt goede kennis en ervaring met het Besluit Begroting en Verantwoording (BBV) en/of financiële regelgeving binnen de overheid
  •  Je bent communicatief sterk en geeft zowel gevraagd als ongevraagd advies
  • Je kunt jezelf makkelijk verplaatsen in een ander en bent een echte teamplayer

Over het bedrijf

Vanuit ons netwerk krijgen wij geregeld vragen naar professionals die bovenstaande taken kunnen uitvoeren. Graag kijken we met jou dan ook naar de mogelijkheid van een duurzame samenwerking! Dit betekent de vastigheid van een contract met de flexibiliteit van het projectmatig werken.


Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Bovendien geloven wij in samenwerking, ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s. Die ontwikkeling vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we professionals graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. We bespreken dit graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn.


Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job