Woninginspecteur

Faye de Meij
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Faye de Meij
DEC 06
Zuid-Holland Tijdelijk MBO
05.01.2019 Job-Nr: 9164325
Solliciteren

Over de functie

Als woninginspecteur ben je verantwoordelijk voor het regelen, coördineren en voorbereiden van de mutatieonderhoudswerkzaamheden. Je voert de voor- en eindinspectie in de woning uit en bent het eerste aanspreekpunt van de vertrekkende huurder. Tijdens de voorinspectie doe je tevens ook een bouwkundige opname van de woning en stel je een mutatiebegroting op. Ook ben je verantwoordelijk voor de opnames van de woningen. Dit houdt in dat je op detailniveau beschrijft wat er moet gebeuren en welke materialen hier voor nodig zijn. Hiermee draag je bij aan een goede planning van de werkzaamheden om teneinde de werkzaamheden efficiënt en kwalitatief goed af te ronden en daarmee tevreden klanten te houden. De bouwkundige werkzaamheden vertaal je in een kostenindicatie waarna je advies uitbrengt aan de verhuurmakelaar inzake de verhuurbaarheid van de woning. 

Functie eisen

  • Om deze functie optimaal te kunnen invullen heb je een technische MBO+ opleiding genoten. Bij voorkeur beschik je over een opleiding in een bouwkundige richting.
  • Het is een pré als je opleidingsachtergrond is aangevuld met relevante vakgerichte cursussen (bijvoorbeeld op het gebied van renovatie of calculatie)
  • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met bouwkundige woninginspecties en voorcalculaties/mutatiebegrotingen
  • Met jouw communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht ben je goed in staat om op een juiste manier tot overeenstemming te komen met de vertrekkende huurder. Je bent een  teamplayer, je beschikt over een proactieve houding, een flexibele instelling en je bent goed automatiseringstechnisch onderlegd.
  • Je beschikt over (minimaal) een rijbewijs B.

 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een modern onderhoudsbedrijf dat reparaties en verbeteringen uitvoert aan woningen in de regio Leiden. Het is een informele organisatie met korte lijnen. Er is veel kennis en expertise in huis wat er voor zorgt dat de organisatie op een unieke manier werkt als het gaat om het technische beheer van een woningcorporatie. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job