Begeleider Kind-en jeugdigen (individueel- en woonbegeleider)

Rebecca Evans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rebecca Evans
DEC 06
Noord-Brabant Vast HBO
05.01.2019 Job-Nr: 9164232
Solliciteren

Over de functie

Voor een opdrachtgever in regio Eindhoven ben ik op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste begeleiders die affiniteit hebben met kinderen en jeugdigen met een licht verstandelijke beperking. Als begeleider kan je op groepsniveau (MBO) aan de slag of als persoonlijk begeleider (HBO). Je bent als begeleider verantwoordelijk voor de begeleidingsbehoeften en ontwikkeling van de jeugdige, ook voor het groepsproces, de dynamiek en het pedagogisch klimaat.

Je kan binnen de instelling breed worden ingezet en kan kennismaken met allerlei problematieken, pedagogische begeleidingsstijlen en je maakt kennis met verschillende teams.


Functie eisen

  • jij bent afgestudeerd als Maatschappelijke werker, Social Worker, Pedagogisch medewerker of een gerelateerde opleiding (MBO en HBO)
  • jij staat sterk in je schoenen en kan grenzen aangeven
  • je hebt een flexibele instelling en vindt het leuk om binnen verschillende teams en met verschillende specialisten samen te werken
  • je bent minimaal 24 uur inzetbaar

Over het bedrijf

Maandag® biedt jou de gelegenheid om jouw kennis en heden bij verschillende organisaties in te zetten. Zo ben je verzekerd van de voordelen van een vaste werkgever en de voordelen van flexibel werken. Heb jij interesse om in een vast dienstverband te werken, dan kunnen wij samen met jou kijken wat hierin mogelijk is. Je krijgt een uitstekend salaris dat aansluit bij jou opleiding en werkervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Vakantiedagen, vakantiegeld en een pensioenregeling behoren ook tot de voorwaarden. Via de Maandag® Academy krijg je ook ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Heb jij interesse, neem dan contact op met mij via 0612182119 of via rebecca.evans@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job