Beleidsmedewerker Sociaal Domein

Kaneesha Visscher
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kaneesha Visscher
DEC 06
Overijssel Tijdelijk HBO
05.01.2019 Job-Nr: 9164230
Solliciteren

Over de functie

Voor diverse gemeenten in Twente ben ik op zoek naar beleidsmedewerkers binnen het Sociaal Domein. Als beleidsmedewerker vind je het leuk om het beleid te controleren, maar ook het maken van het beleid, of het ontwikkelen van het beleid zit in jouw takenpakket. Geen enkele dag zal hetzelfde zijn, waar je de ene dag druk bent om jouw nieuwe beleidsplan te schrijven, kun je zomaar de andere dag overleg hebben met externe partijen.


Functie eisen

  • Afgeronde relevante HBO/WO opleiding (bijvoorbeeld; bestuurskunde)
  • Kennis van het Sociaal Domein
  • Uitstekende beheersing van woord en geschrift 


Over het bedrijf

Maandag® bestaat al bijna 30 jaar. Opgericht in 1989 en sinds 2007 actief onder de naam Maandag®. Niet zo maar een naam, want wat is er beter dan maandag? De maandag staat voor ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel dragen wij elke dag van de week uit. Want voor ons is het eigenlijk elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk en van werken. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven. En willen daar alles uithalen. Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job