Medewerker inkomstenregelingen

Ruth Wilms
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ruth Wilms
DEC 06
Noord-Brabant Tijdelijk MBO
05.01.2019 Job-Nr: 9164227
Solliciteren

Over de functie

Voor een gemeente in omgeving Noord-Oost Brabant ben ik per direct op zoek naar een junior medewerker bijzondere bijstand met een stevige persoonlijkheid. Heb jij ongeveer één jaar ervaring en ben jij zoekend naar een mooie nieuwe kans om je kennis te vergroten? Ik vertel je graag meer!

Functie eisen

  • MBO+ / HBO niveau;
  • Ervaring met het behandelen van aanvragen individuele inkomstentoeslag;
  • Ervaring met baliewerkzaamheden;
  • Kennis van de participatiewet;
  • Aantoonbare ervaring met GWS4all/Suite;
  • Stevige persoonlijkheid, betrouwbaar, representatief en loyaal.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag®?

Maandag is marktleider binnen de publieke sector waarbij wij een groot netwerk van opdrachtgevers hebben. Wij bieden een marktconform salaris, mogelijkheid tot een vast dienstverband, reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en opleidingsmogelijkheden. Vanaf het moment dat je bij ons in dienst komt word je gekoppeld aan een recruiter. Hij of zij wordt jouw persoonlijke aanspreekpunt en zorgt samen met de accountmanagers dat jij leuke opdrachten gaat vervullen in jouw regio.


Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en ben jij toe aan een nieuwe Maandag®? Neem dan contact op met mij!


Ruth.wilms@maandag.nl

0610957167

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job