Wijkverpleegkundige in hart en nieren

Stephanie Proost
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Stephanie Proost
DEC 06
Noord-Holland Vast HBO
05.01.2019 Job-Nr: 9164226
Solliciteren

Over de functie

Een uitgestoken warme hand, geruststellende woorden, daadkrachtig optreden en persoonlijke aandacht. Zorgafhankelijke mensen kijken reikhalzend uit naar zo’n wijkverpleegkundige. Ben jij die kanjer?


Wat ga je doen?

Je bent een HBO verpleegkundige in hart en nieren, een aan- en doorpakker met een warm hart. Je komt bij allerlei verschillende mensen thuis die jouw hulp, verzorging en advies nodig hebben. Van een volgeplande dag raak je niet in paniek. Sterker nog, je gaat er helemaal voor. Je schakelt tussen zorg- en welzijnsinstanties, houdt daarbij het belang van je cliënt in de gaten en stuurt je zorgteam aan. In complexe en acute situaties weet je precies wat je te doen staat. Je realiseert je altijd dat jij als verpleegkundige in de wijk het verschil voor je cliënt kan maken. Dat doe je dan ook vol overtuiging, enthousiasme en met kennis van zaken.

En verder…

·        Zorg je dat de administratieve vastlegging prima op orde is

·        Motiveer en coach je je zorgteam

·        Houd je contact met huisarts, instanties en familieleden

Functie eisen

Je bent een kei in je vak. Het maakt je blij om mensen thuis de beste zorg te bieden. Je weet van aanpakken, bent kritisch en durft beslissingen te nemen. Hard werken om de beste zorg te bieden is voor jou als wijkverpleegkundige heel normaal. Je bent een doorzetter en wilt jezelf verder ontwikkelingen om een topper in je vak te blijven.

  • Je hebt een afgeronde HBO-V opleiding
  • Je bent BIG geregistreerd
  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in de thuiszorg
  • Je bent In het bezit van rijbewijs B
  • Je bent ook nog planmatig sterk

Wat biedt Maandag® jou?

Je krijgt bij Maandag® een toffe baan zoals je die nog niet eerder hebt gehad. Je werkt in een wijk in omgeving Alkmaar met allemaal verschillende mensen die jouw zorg nodig hebben. We bieden je een goed salaris en arbeidsvoorwaarden waar je extra blij van wordt. Maar vooral een geweldige werkervaring, want jouw werkgeluk staat bij ons voorop. Hierbij staat ontwikkeling tevens in een hoog vaandel. Ervaar het zelf en reageer direct via de button onderin of stuur me een mail: stephanie.proost@maandag.nl.

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit, want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook? 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job