Leerkracht

Iris Beumer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Iris Beumer
DEC 06
Overijssel Tijdelijk HBO
05.01.2019 Job-Nr: 9164200
Solliciteren

Over de functie

Als je in het onderwijs werkt, dan weet je als geen ander dat geen dag hetzelfde is. Zo gek is dat niet. Je staat namelijk dagelijks in de frontlinie voor een klas vol leerlingen die extra zorg nodig hebben. Ook al weet je precies welke hoofdstukken je graag zou willen behandelen vandaag, in de praktijk loopt het eigenlijk altijd anders.


Is dat een probleem? Nee, juist een uitdaging. Want deze leerlingen hebben jou nodig. Jij bent hun stabiele factor. Iemand die juist tijd voor ze vrijmaakt om ze beter te leren kennen én ze helpt met hun sociaal-emotionele ontwikkeling. Ja, het didactische binnen het onderwijs is belangrijk. Alleen in dit onderwijs komen jouw pedagogische kwaliteiten meer in de spotlight.  


Binnen het speciaal onderwijs kan je werken met verschillende doelgroepen. Zo bestaat er het Cluster 3 onderwijs. Hier moet je denken aan zeer moeilijk lerende leerlingen of leerlingen die langdurig ziek zijn. Daarnaast zijn er ook veel kansen beschikbaar in het Cluster 4 onderwijs. Dit type onderwijs is voor zeer moeilijk opvoedbare leerlingen of leerlingen met gedragsproblematiek. Vind jij het interessant om veel te werken met jongere leerlingen? Dan kan het Speciaal Onderwijs of juist het Speciaal Basisonderwijs een mooie match zijn. Toch het liefst aan de slag met pubers? Heb je wel eens nagedacht over het Voortgezet Speciaal Onderwijs of het Praktijkonderwijs?


Kortom: keuze genoeg. Daarbij komt ook nog eens het feit dat iedere school verschillend is van een ander. Veel om over na te denken, maar wat past nu écht bij je? Laten we dat samen eens uitzoeken bij een kennismakingsgesprek, want wellicht dat detachering erg goed bij je past! Graag vertel ik je daar een heleboel over, zodat jij daar ook een helder beeld bij krijgt. Wat moet je doen? Kijk of je voldoet aan de functie eisen. Komt het overeen? Solliciteer dan op deze vacature.

Functie eisen

  • Lesbevoegdheid (pabo, bijna afgestudeerd mag ook zeker)
  • Beschikbaar voor minstens 2 dagen per week
  • Reisbereid
  • Je wilt je graag breed ontwikkelen binnen het onderwijs als leerkracht


Wat krijg je er voor terug:

  • Overeenkomst via Maandag®
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer
  • Salaris (schaal L11, trede is afhankelijk van jouw hoeveelheid ervaring als leerkracht)
  • Vakantiedagen conform de leraren-cao
  • Begeleiding door je Recruiter en Accountmanager
  • Persoonlijke ontwikkeling in vorm van cursussen en trainingen via de Maandag® Academy

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job