MAANDAG!  verpleegkundige

Merál Westbroek
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Merál Westbroek
DEC 05
Limburg Vast MBO
04.01.2019 Job-Nr: 9163756
Solliciteren

Over de functie

Joehoeee!! Verpleegkundige? Ben jij daar?


Is het moeilijk om werk te vinden als verpleegkundige? Nee, dat is het niet! Is het moeilijk om werk te vinden dat volledig bij jou past? Waar jij het beste uit jezelf kunt halen en jezelf optimaal kunt ontwikkelen? Hmm ja.. toch wel een beetje. Dit is waar wij, als Maandag®, ons onderscheiden van andere werkgevers in de zorg.


Wij luisteren namelijk naar jou. Je wensen, je dromen, we willen het allemaal weten! Om te werken in de zorg heb je een bepaalde passie nodig. Een drive. Liefde voor het vak en voor de mensen. Daarnaast heb je natuurlijk ook bepaalde kennis en kunde nodig van je vakgebied. Heb jij dit in huis? Dan kijk ik graag met jou mee naar jouw mogelijkheden binnen ons zorgnetwerk. Een project in de VVT, GGZ, Gehandicaptenzorg of toch in het ziekenhuis? Laten we erover in gesprek gaan.


Werken in de zorg is leuk! Maar ook zeker zwaar. Je moet het maar kunnen.. Dat weten wij bij Maandag®. We zetten er dan ook graag het een en ander tegenover. Wat dacht je van een mooi salaris, goede arbeidsvoorwaarden en reiskostenvergoeding of eventueel zelfs een leaseauto? Daarnaast ontvang je persoonlijke projectbegeleiding van je accountmanager en een luisterend oor van je recruiter. Ook bieden wij verschillende trainings- en bijscholingsmogelijkheden aan, dit alles zodat jij jezelf kunt blijven ontplooien. Want ook dát vinden wij belangrijk.


Dus, wat denk je ervan… Wil je meer weten? Ik vertel het je graag!

Functie eisen

  • liefde voor het vak en voor de mensen
  • een drive om het beste uit jezelf te halen
  • een verpleegkundige diploma (niveau 4, 5 of 6) of je staat op het punt deze te behalen
  • een BIG-registratie

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job