Administratief Medewerker Dagelijks Onderhoud (TAMMER)

Parisa Ghadiri
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Parisa Ghadiri
DEC 05
Noord-Holland Tijdelijk MBO
04.01.2019 Job-Nr: 9163755
Solliciteren

Over de functie

Weet jij hoe om te gaan met klachten en heb jij daarnaast technische kennis? Voor verschillende opdrachtgevers is Maandag® op zoek naar technisch administratief medewerker. Wat dat inhoudt lees je hieronder.

Als technisch administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het telefonisch in behandeling nemen en afwikkelen van reparatieverzoeken. Deze veelal technisch georiënteerde verzoeken zet je bij de juiste reparatie- of onderhoudsbedrijven uit. Je houdt een vinger aan de pols tijdens de verdere afhandeling, waarbij je de klant, de

besturen of de leverancier telefonisch of schriftelijk informeert over de voortgang. In deze functie is het noodzakelijk dat je naast aantoonbaar basis bouwkundig en technisch inzicht, ook beschikt over de nodige vaardigheden voor computer- en administratieve werkzaamheden. 

Functie eisen

Om deze functie optimaal te kunnen invullen heb je tenminste een MBO-3 opleiding genoten en ben je secretarieel vaardig. Kennis van huurrecht is een pre. Je bent flexibel, stressbestendig en hebt in geringe mate technische kennis en je beschikt over een proactieve houding. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job