Klinisch Psycholoog

Renee Meulens
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Renee Meulens
DEC 05
Limburg Vast WO
04.01.2019 Job-Nr: 9163753
Solliciteren

Over de functie

Maandag ® zoekt een gedreven Klinisch Psycholoog die voortdurend in ontwikkeling wil zijn. Ben jij die Klinisch Psycholoog die uitdaging ziet in het aangaan van diverse langere projecten en ervaring wil opdoen met verschillende doelgroepen? 


Voor de regio Limburg zijn wij op zoek naar een Klinisch Psycholoog die graag projectmatig te werk gaat. Ons netwerk biedt jou de mogelijkheid om te kiezen met welke doelgroep en in wat voor organisatie jij graag wilt werken. Vanuit een vast dienstverband krijg je de mogelijkheid jouw kennis en ervaring als Klinisch Psycholoog verder uit te bouwen. Wij hebben korte lijntjes met de vele zorginstellingen en denken mee in wat jij belangrijk vindt in je werk.


Voel jij je helemaal aangesproken door dit profiel, dan horen wij graag van je!

Functie eisen

Functie eisen

·       Afgeronde opleiding tot klinisch psycholoog

·       Je bent BIG geregistreerd

·       Je hebt kennis van verschillende behandelmethoden zoals: MBT, EMDR, cognitieve gedragstherapie en schematherapie.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job