Consulent Jeugd

Ingrid Vijfhuizen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ingrid Vijfhuizen
DEC 05
Utrecht Tijdelijk HBO
04.01.2019 Job-Nr: 9163751
Solliciteren

Over de functie

Jij houdt van kinderen: van klein naar groot, van arm tot rijk en wilt iedereen helpen: van lichte tot zware problematiek. Jij bent thuis in de jeugdzorg en begeleidt kinderen en gezinnen naar een zonnige toekomst!


Jij kunt zelfstandig werken om zo de zelfredzaamheid van kinderen, jongvolwassenen én hun ouders te vergroten. Je haalt energie uit het begeleiden en laten groeien van deze doelgroep. Door het opstellen van een plan van aanpak, inschakelen van een sociaal netwerk en ketenpartners bied jij onze toekomst van morgen een oplossing op maat.

Keukentafelgesprekken, plan van aanpak, ketenpartners, sociaal netwerk en specialistische zorg. Al deze termen klinken jou bekend in de oren en prikkelen je om direct aan de slag te gaan!


Vanuit de Jeugdwet geven diverse gemeentes in regio Utrecht ondersteuning bij de opvoeding, begeleiding en ontwikkeling van kinderen en hun ouders. Als Jeugdconsulent is het jouw taak deze hulp te bieden en stroomlijnen en natuurlijk te onderzoeken waar het probleem ligt. Je gaat daartoe bij de cliënten thuis op bezoek om keukentafelgesprekken te voeren.

Je stelt een plan van aanpak op en schakelt waar nodig het sociale netwerk of zorgaanbieders in. Jouw kracht zit in een persoonlijke aanpak waarbij je gedurende het gehele traject de regie behoudt en aanstuurt of bijstuurt waar gewenst.

Je monitort het dossier, kunt stevig ingrijpen waar nodig en helpt kinderen en hun gezinnen naar een zonnige toekomst!

Functie eisen

Maandag zoekt kandidaten met:


·        Minimaal afgeronde HBO-opleiding (SPH, Pedagogiek of vergelijkbaar);

·        Relevante werkervaring;

·        Ervaring met en kennis van de Jeugdwet;

·        Bij voorkeur in het bezit van een SKJ-registratie.

Over het bedrijf

Over Maandag


Wij vragen jouw expertise maar vinden het bij Maandag ook heel belangrijk daar iets tegenover te zetten!

Denk hierbij aan een marktconform salaris, reiskostenvergoeding en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om bij diverse opdrachtgevers te werken en dus gebruik te maken van ons landelijke netwerk waardoor je jezelf op diverse vlakken kunt ontwikkelen.

Waar wij bij Maandag het meest waarde aan hechten: op zoek naar een opdracht die bij jou past!


Ben jij enthousiast over de functie van Jeugdconsulent of wil je graag nog meer informatie? Dat kan altijd! Bel me gerust op 06 – 306 895 78 of stuur een e-mail naar ingrid.vijfhuizen@maandag.nl.

Ik maak graag kennis met je.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job