Verzorgende IG / Verpleegkundige met ervaring en een hart voor PG cliënten

Nicolette Kommers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nicolette Kommers
DEC 05
Noord-Brabant Vast MBO
04.01.2019 Job-Nr: 9163594
Solliciteren

Over de functie

Heb jij een warm hart voor de ouderenzorg en wil je meedenken in verbeteringen binnen belevingsgerichte zorg voor dementerende cliënten? Vind jij oprechte aandacht net zo belangrijk als wij en wil je vrijheid in hoe jij je vak uitvoert? Dan is werken bij Maandag® de juiste baan voor jou!


Op de afdeling in Boxtel wonen 16 bewoners met dementie welke over het algemeen een indicatie ZZP 5 hebben.  Er hangt een ontspannen sfeer, warme zorg en huiselijkheid is erg belangrijk. Het is een afdeling die belevingsgericht werkt.


Het team is een jong en dynamisch team. Zo werken er verpleegkundige in opleiding, verzorgende IG en helpende. Verder werken er clientondersteuners op de afdeling en gastvrouwen. Ook is er een actieve activiteitenbegeleider aanwezig. Er mag gesproken worden van echte Brabantse gezelligheid.

Wil jij graag wat extra tijd aan de bewoners besteden zoals samen wandelen of een activiteit ondergaan? Dan is dit de juiste uitdaging voor jou! 

Functie eisen

  • Je beschikt over het juiste diploma (verzorgende (IG)).
  • Je zorghart gaat sneller kloppen van belevingsgerichte zorg bieden
  • Je hebt ervaring met de doelgroep
  • Je communiceert respectvol naar cliënten, hun naasten en uiteraard je collega’s.
  • Je wilt continu je vak verbeteren en kijkt kritisch naar je eigen professionaliteit.
  • Flexibiliteit en collegialiteit zitten van nature al in je systeem.


Wat mag jij van Maandag® verwachten?

Maandag® detacheert vakmensen binnen Zorg & Welzijn. Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou. Ga je voor Maandag® aan de slag, dan combineer je de zekerheid van een vaste baan met leuke collega’s en afwisselende projecten bij verschillende opdrachtgevers. Je kunt aan de slag bij ziekenhuizen, in de ouderen- en gehandicapten zorg (VVT) of bij GGZ, GZ en JZ-instellingen.


Maandag® snapt hoeveel verantwoordelijkheid jouw baan in de zorg met zich meebrengt en zorgt voor veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Met Maandag® doe je het samen en sta je er nooit alleen voor. Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen CAO VVT). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.


Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Weet jij van aanpakken, durf je het verschil te maken en wil je voor impact zorgen? Dan ben je van harte welkom in team Zorg Breda!


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job