Accountmanager

Willemijn Boekhout
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Willemijn Boekhout
DEC 05
Utrecht Vast HBO
04.01.2019 Job-Nr: 9163564
Solliciteren

Over de functie

Kom jij bij Maandag® winnen?

Samen met je team. Samen met je opdrachtgever. Samen met je professional. Bij Maandag® win je samen en zorg je dat er altijd gewonnen wordt. Jouw commerciële succes staat te allen tijde voorop, maar successen realiseer je met elkaar. Zet jouw gedrevenheid en behoefte aan prestaties bij ons in als Accountmanager bij Maandag® Utrecht.

Bij Maandag® werken we met en voor professionals in de publieke sector. Het vinden van écht goede professionals, die ook de snelheid van verandering omarmen, dat is de uitdaging in de publieke sector. Niet de makkelijkste, wel de leukste. En dat geeft een extra kick als het lukt. Kan jij winnen bij Maandag®?


Wat ga je doen in deze functie?

Als Accountmanager bij Maandag® weet je precies wat onze opdrachtgevers willen en nodig hebben. Je doet acquisitie (zowel koud als warm), maakt afspraken en voert gesprekken bij organisaties. Je bent dagelijks druk met het uitbouwen van jouw netwerk en geeft hier een volledig persoonlijke draai aan. Begeleiding tijdens en na het sollicitatieproces is ook belangrijk, je blijft gedurende de opdracht evalueren met zowel opdrachtgever als professional. Zo kom je op bijzondere plekken, bijvoorbeeld een penitiaire inrichting of een stadskantoor op een historische plek. Je krijgt een kijkje achter de schermen en kan zo een betere match maken tussen organisatie en professional. Een afwisselende, verantwoordelijke en uitdagende baan.

Klinkt het tot zover goed? Lees dan verder waar wij naar op zoek zijn.

Functie eisen

‘Warme commercie’ staat bij deze functie voorop, jouw eigen succes is afhankelijk van jouw mensen en de manier waarop je hiermee omgaat. Je hebt een sterke behoefte om succesvol te zijn en zoekt steeds naar de beste manier om prestaties neer te zetten. In een team neem je graag een bepalende rol op en weet je verantwoordelijkheid te dragen voor zowel werkzaamheden als resultaten. Specifieke ervaring als Accountmanager of een afgeronde HBO is niet vereist, belangrijk is wel dat je enige affiniteit hebt met sales en kan werken op HBO niveau. Je haalt plezier uit gesprekken op diverse niveaus en beschikt over een echte winnaarsmentaliteit. Hiernaast ben je in het bezit van rijbewijs B en tussen de 32-40 uur per week beschikbaar.


In het kort: bij Maandag® zijn we op zoek naar een sterke persoonlijkheid. Iemand die zichzelf durft te zijn en niet bang is voor een flinke uitdaging.

Over het bedrijf

Waar ga je werken?

Maandag® Utrecht herken je aan een ambitieus, divers en veelzijdig team. We werken hard, vieren successen samen en slaan de borrel op vrijdagmiddag nooit over! Omdat onze achtergronden zo anders zijn leren we dagelijks van elkaar en houden we elkaar altijd scherp, of het nu gaat om commerciële keuzes of bij een dartcompetitie. Kom jij ons team versterken (en de huidige dartkampioen verslaan)?


Wat bieden wij je?

Naast een passend salaris krijg je ook een leaseauto, telefoon en laptop tot je beschikking. Daarnaast bieden we voldoende ruimte om te genieten én te ontwikkelen. Zoals eerder aangegeven houden we van borrelen, dit doen we niet alleen op vrijdagmiddag maar ook regelmatig op één van onze befaamde uitjes. Ontwikkeling is te vinden bij onze Academy in Rotterdam, waar je zowel ingewerkt wordt als uitgedaagd gedurende jouw loopbaan bij Maandag®. Om ook buiten werk te kunnen genieten, hebben wij een bijzondere vakantieregeling waarmee je meer dan genoeg kunt ondernemen buiten werk.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job