Groepsleerkracht

Ilhan Yantir
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ilhan Yantir
DEC 05
Utrecht Vast MBO
04.01.2019 Job-Nr: 9163560
Solliciteren

Over de functie

Geen dag is hetzelfde binnen het primair onderwijs. Elk dag sta je als groepsleerkracht weer voor nieuwe uitdagingen; hoe staat de pet op van mijn leerlingen, hoe kan ik voor voortgang zorgen? Afwisseling; dat is wat jij leuk vind en ziet het als een uitdaging om er wat van te maken met de groep waar je op dat moment voor de klas staat. Werken binnen het primair onderwijs, daar word jij warm van.


Wij willen graag voor het schooljaar 2018 – 2019 ons team uitbreiden in de regio Utrecht en zijn daarom op zoek naar groepsleerkrachten voor de volgende afdelingen:

Onderbouw, middenbouw en bovenbouw.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

  • PABO bevoegdheid of afrondende fase van je opleiding
  • Wekelijks 1 tot 5 dagen beschikbaar (0.2/1.0FTE)
  • Je bent zowel pedagogisch als didactisch sterk onderlegd
  • Ervaring als groepsleerkracht in het (speciaal) basisonderwijs

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. We bieden een marktconform salaris volgens CAO waarin je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Daarnaast vergoeden we alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy helpen wij jou bij je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen en trainingen volgen. Tijdens je opdracht wordt je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Uiteraard horen een pensioenregeling en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job