Docent Praktijkonderwijs

Marloes Immel
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Marloes Immel
DEC 04
Utrecht Tijdelijk HBO
03.01.2019 Job-Nr: 9163083
Solliciteren

Over de functie

Voor een praktijkschool in de regio Utrecht zoeken wij een AVO docent voor 0.6 – 0.8 FTE (liefst maandag-dinsdag-woensdag). De vacature staat open vanaf januari 2019 en loopt naar verwachting zo’n 2 maanden met mogelijkheid tot verlenging.

Wij zoeken een docent die stevig in zijn/haar schoenen staat, houdt van aanpakken en de leerlingen wil helpen zich te ontwikkelen in de huidige maatschappij.


De school biedt onderwijs op praktijkniveau. Zij hebben als school voor praktijkonderwijs de opdracht om de leerlingen voor te bereiden op wonen, werk, vrije tijd en goed burgerschap. Zij gaan uit van de mogelijkheden van de leerlingen en kijken vooral naar de kwaliteiten die zij al hebben.

In de onderbouw is nog veel aandacht in het lesaanbod voor basisvaardigheden als lezen, schrijven en rekenen. Naarmate leerlingen ouder worden, komt de nadruk steeds meer op praktijkvakken en arbeidstoeleiding te liggen. In de bovenbouw is arbeidstraining en stage belangrijk om leerlingen voor te bereiden op hun weg naar de arbeidsmarkt. In alle lessen op de school is aandacht voor de sociale- en emotionele ontwikkelingen van leerlingen.

Functie eisen

Functie eisen

·        Je beschikt over een relevant diploma; PABO of tweedegraads bevoegdheid Omgangskunde;

·        Je hebt relevante werkervaring in het (speciaal) onderwijs, affiniteit met de doelgroep en bent voldoende pedagogisch en didactisch onderlegd;

·        Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in schrift;

·        Je kunt leerlingen motiveren, activeren en bent flexibel.


Wat kun je van Maandag® verwachten?

·        Een dienstverband bij Maandag®;

·        Salaris en vakantiedagen volgens het leraren-cao;

·        Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;

·        Persoonlijke begeleiding;

·        Mogelijkheid om lid te worden van Club Maandag® voor workshops, meet-ups, online trainingen en netwerkborrels;

·        Mogelijkheid tot ontwikkeling en groei door opleidingen en trainingen via GoodHabitz en de Maandag® Academy.


Is de functie van AVO docent jou op het lijf geschreven? Mail dan snel jouw CV en motivatie naar marloes.immel@maandag.nl, bel mij op 06-22775188 of solliciteer direct via onderstaande knop!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job