Projectleider Gebiedsontwikkeling

Bas Strik
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Bas Strik
DEC 04
Utrecht Tijdelijk HBO
03.01.2019 Job-Nr: 9162920
Solliciteren

Over de functie

Voor de ontwikkeling van een woonwijk op een unieke locatie zoekt Maandag® een projectleider ruimtelijke ontwikkeling. Het betreft in deze functie een unieke gebiedsontwikkeling gericht op ontwikkeling van natuur, recreatie en wonen. In het project liggen de accenten komend jaar op de verkoopstrategie, selectie marktpartijen, ontheffing wet Natuurbescherming, voorbereiden bouwrijp maken en inrichtingsplannen openbare ruimte.


Je bent als projectleider verantwoordelijk voor de gebiedsontwikkeling van de woonwijk. Je stuurt het plantontwikkelingsproces aan en brengt het project tot realisatie. Je stuurt daartoe het projectteam aan met daarin een civieltechnisch projectleider, procesmanager/omgevingsmanager, planeconoom en projectondersteuner. Je zet de koers uit in de planontwikkeling, zowel strategisch, tactisch als operationeel. Dit doe je vanuit zowel inhoud als proces. Je weet daarbij op het juiste moment de juiste expertise in te zetten door vooruit te kijken en te handelen.


Je zorgt voor projectbeheersing op GOTIK-aspecten en organiseert risicomanagement. Financiële projectbeheersing en aansturen van de actualisatie van de grondexploitatie is onderdeel van je verantwoordelijkheid. Je hebt een verbindende rol en bent in staat die in te vullen vanuit een brede ervaring in gebiedsontwikkeling en meer specifiek woningbouwontwikkeling. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de betrokken bestuurders en ambtelijk opdrachtgever. Functie eisen

  • Afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau.
  • Geruime ervaring in de rol van projectleider bij woningbouwontwikkeling met een minimale omvang van 100 woningen.
  • Ervaring in de rol van projectleider van ruimtelijke projecten met een omvang van 100 woningen of meer.
  • Ervaring in de rol projectleider ruimtelijke projecten in de directe omgeving van (kwetsbare) natuurgebieden.
  • Aantoonbare ervaring in een bestuurlijk gevoelige en complexe omgeving.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag via Maandag®! Wij staan voor werkplezier op nummer 1. Daarbij staat binnen Maandag® ontwikkeling hoog in het vaandel. Ik vertel je graag meer over onze organisatie, onze kernwaarden en onze voorwaarden. Tot Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job