Financial Controller

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nienke de Graaf
DEC 04
Noord-Holland Vast HBO
03.01.2019 Job-Nr: 9162898
Solliciteren

Over de functie

Wat ga je doen?

Als Financial Controller zorg je ervoor dat onze organisatie zowel nationaal als internationaal ‘in control’ is en voldoet aan (fiscale) wet- en regelgeving. Jij hebt visie en weet hoe je deze naar voren brengt. Je speelt een belangrijke rol bij de automatisering van de financiële afdeling. Je kunt op alle niveaus acteren, je analyseert, adviseert en controleert.


Verder

Je houdt je bezig met het opstellen van betrouwbare en adequate financiële en operationele rapportages. Je geef gevraagd en ongevraagd advies over financiële vraagstukken en je bent daarnaast vastberaden om de financiële controle op de maandafsluiting van de nationale en internationale entiteiten tot een succes te maken.

Je bent betrokken bij grote projecten uit financieel oogpunt en je ondersteunt bij financiële vraagstukken en het opstellen van de jaarrekening. Verder onderhoud je goede interne en externe contacten (met o.a. directie, stafafdelingen, bank, accountant) en geef je ondersteuning bij de periodieke afsluitingen van onze vestigingen in het buitenland. Om deze samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen zal je daarom regelmatig (één keer per twee weken ongeveer) naar Antwerpen gaan.

Functie eisen

Wat neem je mee?

Je bent een afmaker. Een adviseur. Een verbinder. En je hebt overtuigingskracht.   


Daarnaast beschik je over:

·       Een afgeronde relevante hbo opleiding;

·       Drie tot vijf jaar ervaring binnen een soortgelijke functie;

·       Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling. Je kunt ideeën helder presenteren en goed met verschillende mensen samenwerken;

·       Een gezond kritische blik en goed inzicht in het interpreteren van resultaten;

·       Een uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;

·       Reisbereidheid; je zal regelmatig naar Antwerpen gaan

·       Je bent integer. Je kunt goed met vertrouwelijke informatie omgaan.


Wij bieden:

Een uitdagende baan binnen een ondernemend bedrijf waar geen dag hetzelfde is. Met een fijn salaris en arbeidsvoorwaarden waar je extra blij van wordt. Maar vooral een geweldige werkervaring.


Standplaats: Purmerend. We verhuizen in het eerste kwartaal van 2019 naar Amsterdam Sloterdijk.

Over het bedrijf

Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector. Landelijk actief met dan 25 vestigingen. Staat als een huis, maar we bouwen door.


Whoohoo®. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science en aviation.

10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen. Druk bezig met bouwen.


Maandag® vindt het vinden van bevlogen, ondernemende medewerkers essentieel. Wij zijn een platte, energieke organisatie. Start up mentaliteit, maar ervaren. Eerst wie, dan wat. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van de beste mensen. Centraal staan plezier in werk, drive en professionaliteit.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job