Informatieadviseur

Lennert Dietvorst
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lennert Dietvorst
NOV 30
Zuid-Holland Vast HBO
30.12.2018 Job-Nr: 9161805
Solliciteren

Over de functie

Als Informatieadviseur draag je zorg voor kwalitatief hoogwaardige uitvoering van digitaal zaakgericht werken en digitaal archiveren. Je adviseert proceseigenaren over het inrichten, optimaliseren en verbeteren van gemeentelijke processen en je vertaalt dit naar de impact op en wijzigingen in bestaande systemen. Optimale toegang voor klantorganisaties tot de juiste informatie en juiste documenten is iets waar jij je hard voor maakt.

Je kan uitstekend de verbinding met de klant maken en met goed luisteren en doorvragen beoordeel je de wens of vraag van de klant om die vervolgens te analyseren en, te vertalen naar proces- en/of systeemaanpassingen.

Je kunt in de schoenen van de proceseigenaren staan en bent hun eerste aanspreekpunt als het over de processen gaat. Daarnaast bewaak je regionaal de uniformiteit van archief- en zaakinrichting en stemt hierover af met proceseigenaren. Je zorgt voor integrale kwaliteitsborging van de afzonderlijke processen en bewaakt de onderlinge afhankelijkheid.

Ben jij een gedreven informatieadviseur op zoek naar een nieuwe Maandag? Reageer op de vacature en ik vertel je over de mogelijkheden! Tot Maandag!

Functie eisen

  • Je ben in het bezit van minimaal een Hbo-diploma, bij voorkeur op het gebied van Informatiemanagement of Procesmanagement;
  • Je hebt recente relevante werkervaring in een soortgelijke functie; bij voorkeur ervaring met financiële en/of personele systemen;
  • Diepgaande actuele kennis en op het gebied van Lean (minimaal green belt);
  • Ervaring met digitaal en zaakgericht werken en digitaal archiveren;
  • Kennis van zaakinrichting, ITIL, BISL of gelijkwaardig;
  • Kennis van in gebruik zijnde applicaties, systeemkoppelingen en BI toepassingen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job