Jurist Handhaving

Tanya Bedrousjan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tanya Bedrousjan
NOV 29
Overijssel Vast HBO
29.12.2018 Job-Nr: 9161127
Solliciteren

Over de functie

Als jurist handhaving zorg je voor de bestuurlijke handhaving en bent verantwoordelijk voor het gehele proces, van eerste waarschuwing tot en met eventuele invordering. Je geeft juridische adviezen voor de bestuurlijke handhaving van bouwen (Wabo), APV, openbare orde & veiligheid, monumentenzorg en kamerverhuur. Verder lever je een bijdrage aan de beleidsontwikkeling binnen de programma’s Ruimtelijke Ontwikkeling, Economie, Openbare Orde en Veiligheid, Wonen en Herstructurering.

Je hebt een flexibele en creatieve houding, waarbij het werken naar een oplossing centraal staat. Een goed gevoel voor verhoudingen, waardoor je kunt opereren in een krachtenveld van belangen. 

Functie eisen

  • Een opleiding op WO niveau of een aantoonbaar WO werk- en denkniveau.
  • Gedegen brede kennis van het bestuurs-, publiek- en/of handhavingsrecht.
  • Ruime ervaring op het gebied van bestuurlijke handhaving en het voeren van (bezwaarschriften)procedures.
  • Werkervaring binnen een gemeentelijke politieke organisatie.

Over het bedrijf

Een dienstverband bij Maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Zo kan jij bij diverse opdrachtgevers voor een kortere of langere tijd aan de slag, ervaring op doen en jouw netwerk vergroten. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld. Jouw salaris is conform de cao geldend bij de opdrachtgever en alle reiskosten worden vergoed op basis van € 0,19 per kilometer. 

Herken jij jezelf hierin en heb je ervaring als Adviseur Ruimtelijk Ordening? Neem dan contact op met mij door te mailen naar tanya.bedrousjan@maandag.nl of bel/ app naar 06 57077018 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job