Voor deltaWonen zijn wij op zoek naar een ervaren en enthousiaste medewerker P&O (voor 20 uur per week).

Heleen Reijenga
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Heleen Reijenga
OKT 26
Overijssel Vast MBO
25.11.2018 Job-Nr: 9145625
Solliciteren

Over de functie

Als medewerker P&O van deze ambitieuze woningcorporatie werk je op operationeel niveau en ondersteun je de twee P&O adviseurs. Jij houdt je, als medewerker P&O, bezig met onder andere de personeelsadministratie, je ondersteunt bij werving en selectie en je voert administratieve taken uit. Daarom is het van belang dat je kennis hebt van de CAO woondiensten en ervaring met personeelsadministratie. Verlof- en verzuimadministratie en arbeidsovereenkomsten moeten voor jou gesneden koek zijn. Tevens ben je verantwoordelijk voor de rapportages van onder andere ziekteverzuim en de in- en doorstroom.


DeltaWonen zoekt een nieuwe collega die zich ook, als functioneel applicatiebeheerder, gaat richten op het optimaliseren en professionaliseren van het gebruik van het personeelsinformatiesysteem VISMA. Van web omgeving naar de Cloud, hierin heb jij de lead!


‘Sta je met je voeten in de klei’ en weet je van aanpakken? In deze rol moet je goed kunnen communiceren en de verantwoordelijkheid nemen in een klein team. Daarnaast steek je graag je handen uit de mouwen en denk je buiten de kaders om tot een oplossing te komen. Je bent proactief en durft collega’s te voorzien van tips voor een optimaal proces. Een creatieve geest is welkom!

Functie eisen

·        Een afgeronde MBO- opleiding, bij voorkeur richting personeelsadministratie of personeelszaken

·        Ervaring als medewerker P&O bij een woningcorporatie

·        Kennis van de CAO woondiensten, personeelsadministratie en functioneel beheer

·        Kennis van personeelsinformatiesysteem VISMA

·        Beschikbaar voor minimaal 20 uur en flexibel inzetbaar op verschillende werkdagen


Wat bieden we jou?

Een uitdagende, veelzijdige functie waarbij je in dienst treedt bij deltaWonen. De functie is ingedeeld in schaal G van de CAO Woondiensten. Daarnaast bieden we je een eindejaarsuitkering, een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en een team collega’s die er samen voor willen gaan!


Wat vragen we jou?

Een CV met een motivatie waarom jij denkt dat dit jouw droombaan is.


Rechtstreekse sollicitaties via deltaWonen worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job