Starter civiele techniek

Roos den Boeft
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Roos den Boeft
OKT 12
Zuid-Holland Vast HBO
11.11.2018 Job-Nr: 9139629
Solliciteren

Over de functie

Vanuit een (vast)dienstverband bij Maandag® krijg je de kans ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers in verschillende functies. Bijvoorbeeld als werkvoorbereider bij een gemeente of als assistent projectleider bij een omgevingsdienst. Ook functies als constructeur of kostendeskundige bij een aannemer of een advies- of ingenieursbureau behoren tot de mogelijkheden.

Door met jou het gesprek aan te gaan, brengen jouw wensen en ambities in kaart. Wij weten precies wat er speelt bij onze opdrachtgevers als het gaat om bedrijfscultuur, sfeer en ontwikkelingsmogelijkheden. Met deze informatie zijn wij in staat de beste match te realiseren.

Kort om de ideale start van jouw carrière!

Functie eisen

-         Afgeronde opleiding HBO/WO civiele techniek

-         Competenties: flexibel, leergierig en ambitieus

-         Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Over het bedrijf

Wij bieden een aantrekkelijk salaris, een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden; zo behoren een lease auto, cursussen en trainingen (die wij geven op onze Maandag® Academy) tot de mogelijkheden.

Klaar om jouw carrière in de civiele techniek af te trappen? Wacht dan niet langer en zet de eerste stap door te solliciteer via de onderstaande knop! Of bel 06-51584810 of stuur je CV naar roos.denboeft@maandag.nl

TotMaandag®!

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job