Helpdesk medewerker

Nina Djuric
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nina Djuric
OKT 12
Overijssel Tijdelijk MBO
11.11.2018 Job-Nr: 9139613
Solliciteren

Over de functie

Help, ik kan mijn mail niet openen?! Weet en biedt jij de oplossing? Dan is de functie van Helpdesk medewerker iets voor jou. Samen met jouw collega’s los jij dagelijks gebruikersproblemen op en beantwoord jij telefonisch vragen. Daarnaast neem jij ook graag initiatief door de organisatie te voorzien van gerichte werkinstructies in de vorm van handleidingen. 

Functie eisen

Jij bent een gedreven en leergierige IT Professional, met een afgeronde MBO-opleiding, die graag zoekt naar de oplossing van een probleem. Jij stelt de juiste vragen en zorgt voor een tijdige afhandeling van een probleem. Flexibel, stressbestendig met een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift. Herkenbaar?! Werk jij daarnaast graag zelfstandig, maar sta jij ook open voor werken in teamverband? Dan kom ik graag in contact met jou. Wie weet start binnenkort jouw nieuwe Maandag®. 

Over het bedrijf

Hou jij van afwisseling, maar verlang jij naar zekerheid? Dan is Maandag® iets voor jou. Maandag® detacheert professionals in de publieke sector. Waarom Maandag®? Naast het werkgeluk dat bij Maandag® voorop staat, investeren wij in persoonlijke ontwikkeling door het verzorgen van verschillende opleidingen.

Maandag® is doorlopend op zoek naar DIV medewerkers. Denk jij dat ik op zoek ben naar jou? Bel of app mij (06-82103463) of stuur mij een mailtje (nina.djuric@maandag.nl).

Tot Maandag®!

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job