GZ-Psycholoog Kind en Jeugd, Kind-Jeugd psycholoog (NIP), Orthopedagoog generalist

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Femke Cluistra
OKT 12
Noord-Holland Vast WO
11.11.2018 Job-Nr: 9139611
Solliciteren

Over de functie

Heb jij passie voor persoonlijke aanpak en wil je graag werken met Kind en Jeugd? Voor een mooie opdrachtgever ben ik op zoek naar een GZ-Psycholoog NIP/ Orthopedagoog generalist die sterk in zijn/haar schoenen staat en in staat is anders te denken. Je houdt van uitdaging en bent in staat het team naar een hoger plan te tillen. Je krijgt verantwoordelijkheid voor de inhoud, maar ook de uitvoering van behandelplannen voor zowel je eigen- als cliënten van basispsychologen. Als persoon ben je betrokken, enthousiast, open en flexibel.


Je bent iemand die:

  • Graag verantwoordelijk is voor onderzoeken en behandelen van kinderen en jongeren in de Specialistische- en Generalistische Basis GGZ;
  • Werkbegeleiding geeft aan basispsychologen;
  • Het leuk vind om het multidisciplinair overleg (eventueel) voort te zitten;
  • Graag meedenkt in de ontwikkeling van de deskundigheid en expertise van de praktijk in kader van ontwikkelingen GBGGZ en Transitie Jeugd.


Je komt terecht in een snelgroeiende organisatie in de geestelijke gezondheidszorg. Het bedrijf kent een persoonlijke en positieve aanpak voor zijn cliënten en onderscheidt zich van de rest door middel van de oplossing die zij mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. 

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding GZ-Psycholoog, Kind en Jeugd Psycholoog NIP of Orthopedagoog generalist;
  •  Minimaal 3 jaar werkervaring als behandelaar in de geestelijke gezondheidszorg;
  • Je kunt zowel zelfstandig als multidisciplinair werken;
  • Je kunt op tactvolle, integere en respectvolle wijze omgaan met cliënten;
  • In je taakuitoefening ben je innovatief, flexibel en stressbestendig.

Over het bedrijf

Je komt in dienst van Maandag®. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Voldoe jij aan de bovenstaande functie eisen, heb je vragen of ben jij juist op zoek naar een nieuwe Maandag®? Neem contact met me op!

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job