Recovery verpleegkundige

Larissa van der Sleen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Larissa van der Sleen
OKT 12
Noord-Holland Vast MBO
11.11.2018 Job-Nr: 9139608
Solliciteren

Over de functie

Because being a nurse is more than a job, it is a way of life

In deze veelzijdige functie draag je zorg voor het begeleiden, observeren, bewaken, verplegen, verzorgen en verslaglegging van de operatiepatiënt in de pre – en postoperatieve fase. Daarnaast verleen je binnen de wettelijke kaders en ethische normen specialistische verpleegkundige zorg aan patiënten die net geopereerd zijn of die daar direct op voorbereid worden. Je staat borg voor het verlenen van kwalitatief goede zorg, in samenwerking met collega’s uit de eigen discipline, anesthesiologen en overige disciplines. Je houdt hierbij rekening met de afdeling- en instellingsvisie, de werkruimte en de middelen.

Tevens ben je in staat om prioriteiten te stellen bij verandering in de toestand van de patiënt, zonder dat de zorg en bewaking van de andere patiënten daar onder te lijden heeft.

Wat ga je doen:

In de rol van recovery verpleegkundige heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en de drive om altijd de beste zorg te leveren. Je bent een enthousiaste teamplayer die krachtig en innovatief handelt. In je werk ben je secuur en kwaliteitsgericht. Als persoon ben je integer en je hebt inlevingsvermogen. Ook ben je flexibel in de omgang en kun je goed omgaan met veranderingen.

Functie eisen

  • een afgerond diploma A-verpleegkundige en je hebt een passende vervolgopleiding afgerond; medium care of high care recovery
  • je bent goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en je draagt deze kennis graag over aan jouw collega’s
  • Een BIG-registratie

Wij bieden een goed salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband. Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. 

Wij willen graag dat jij je thuis voelt en vooral plezier en energie uit je werk haalt. Daarom krijg je bij Maandag® gedurende je opdracht begeleiding door je accountmanager en recruiter. Jouw werkgeluk staat bij ons voorop.

Ben jij de recovery verpleegkundige die snel handelt? Neem dan contact met mij op voor 12 november en dan vertel ik je graag meer over de mogelijk heden

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job