CCU verpleegkundige

Larissa van der Sleen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Larissa van der Sleen
OKT 12
Noord-Holland Vast MBO
11.11.2018 Job-Nr: 9139485
Solliciteren

Over de functie

Save one life and you are a hero, save hundred lives and you are a nurse

Voor een ziekenhuis in Noord-Holland zijn wij op zoek naar CCU verpleegkundigen die graag het verschil willen maken. Als CCU-verpleegkundige (Cardiac Care Unit verpleegkundige) ben je werkzaam binnen het dynamische hart-long centrum, wat bestaat uit de verpleegafdeling longziekten, de hartbewaking, de eerste hart-long hulp en de dagbehandeling cardiologie. In het hart-longcentrum vind er tevens ook poliklinische zorg plaats en diagnostiek middels functie-onderzoeken. Als CCU verpleegkundige ben je proactief, stressbestendig en heb je een positieve houding.

Wat ga je doen:

Als verpleegkundige op de afdeling cardiologie voer je alle voorkomende verpleegkundige werkzaamheden uit. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen van de patiëntgerichte zorg en lever hier een actieve bijdrage aan.  Je begeleidt leerling-verpleegkundigen en zorgt dat de coördinatie en continuïteit aan de totale zorg van de patiënt helemaal in orde is.

Functie eisen

  • Diploma verpleegkundige kwalificatieniveau 4/5, voorkeur HBO-V
  • Een BIG-registratie
  • Werkervaring binnen de cardiologie is een pré

Wij bieden een goed salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband. Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. 

Wij willen graag dat jij je thuis voelt en vooral plezier en energie uit je werk haalt. Daarom krijg je bij Maandag® gedurende je opdracht begeleiding door je accountmanager en recruiter. Jouw werkgeluk staat bij ons voorop.

Ben jij de ccu verpleegkundige die snel handelt? Neem dan contact met mij op voor 12 november en dan vertel ik je graag meer over de mogelijk heden

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job