Consulent Sociaal Domein, expertise Jeugd

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Marijke Vaatstra
OKT 12
Groningen Tijdelijk HBO
11.11.2018 Job-Nr: 9139399
Solliciteren

Over de functie

Als jeugdconsulent ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van gezinnen bij het maken van een eigen plan. Daarnaast adviseer en informeer je ze op alle levensdomein, daarbij uitgaande van betrokkenheid, participatie, zelf regie en de eigen kracht.


Je bent regievoerder op de uitvoering van het plan en houdt je bezig met het besluitvormingstraject. Je werkt nauw samen met ketenpartners en bent veel aan het bemiddelen bij crisissituaties. 

Functie eisen

Voor deze functie is het van belang dat je:

  • Analytisch en zelfstandig bent ingesteld;
  • Een open kijk hebt op veranderingen binnen de jeugdzorg en een duidelijke visie voor ogen;
  • ‘Out of the box’ kan denken;
  • Over een relevante HBO diploma beschikt;
  • SKJ-geregistreerd bent;
  • Bekend bent met de Jeugdwet en met het opstellen van veiligheidsplannen.


Herken jij jezelf in bovenstaande? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Aarzel niet om contact op te nemen via 0612362492 of mail naar marijke.vaatstra@maandag.nl

Over het bedrijf

Maandag is binnen de publieke sector marktleider en heeft een groot netwerk aan opdrachtgevers. Je werkt samen met een team enthousiaste collega’s in het sociaal domein en mag daarbij rekenen op een goede balans tussen werk en privé. We belonen jouw inzet en prestaties bovendien met een aansprekend salaris en aantrekkelijke extra’s. Daarnaast bieden wij jou met een dienstverband zekerheid en de mogelijkheid om bij verschillende gemeentes aan de slag te gaan. Dit kan gaan om een korte opdracht maar ook opdrachten voor de lange termijn. Wij zullen je tijdens dit gehele proces begeleiden en stimuleren om je zowel op professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen. Maandag denkt graag met jou mee om je (vakinhoudelijk) verder op te leiden met behulp van trainingen en cursussen.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job