Bouwinspecteur

Arjan Landesbergen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Arjan Landesbergen
OKT 12
Zuid-Holland Vast HBO
11.11.2018 Job-Nr: 9139397
Solliciteren

Over de functie

Als bouwinspecteur houd je toezicht op bestaande bouw en nieuwbouw die voorzien zijn van een vergunning. Tevens ben je in staat illegale bouwactiviteiten op te sporen. Naast deze twee taken ben je verantwoordelijk voor het tegengaan van illegale nieuwbouw en inspecteer je steekproefsgewijs kleine en/of grote gebouwen.

Je gaat aan de slag bij één van onze gemeentes in West-Nederland en zul je zowel kleine als grote projecten uitvoeren. Hierbij kun je denken aan gebiedsontwikkeling.

Functie eisen

Bouw is jouw passie. Je bent dan ook erg enthousiast, flexibel en communicatief vaardig om deze functie tot een succes te brengen. Wat breng jij mee?

  • Een afgeronde HBO opleiding in de richting Bouwkunde
  • Ervaring met wet- en regelgeving
  • Kennis van gemeentelijke vergunningen
  • In het bezit van ABW I is een pré

Over het bedrijf

De diversiteit van bouwinspecteur is dat je altijd weer op een andere plek aan het werk bent en dus jouw dag er elke keer weer anders uitziet. Wij zijn altijd op zoek naar een bouwinspecteur in de Randstad omgeving Den Haag/Leiden/Amsterdam voor één van onze gemeentes.

Maandag® staat voor plezier die 5 dagen in de week voortduurt, maar elke week weer begint met een glimlach op maandag. Wij zoeken altijd de beste professionals die wij de ruimte geven om zich door middel van trainingen en cursussen verder te kunnen ontwikkelen. De markt trekt aan en daarom zijn wij hard op zoek naar bouwinspecteurs die vanuit een vast dienstverband bij ons aan de slag kunnen. Wat bieden wij jou nog meer?

  • een zeer aantrekkelijk salaris;
  • een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals de mogelijkheid tot het verkrijgen van een leaseauto;
  • trainingen die door Maandag® georganiseerd worden om je verder te blijven ontwikkelen.

* Ook ben je als ZZP'er in de mogelijkheid om opdrachten bij ons uit te voeren.

Stuur je sollicitatie op en onder het genot van een kop koffie of thee zullen wij bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Mocht je vragen hebben, kun je mij bellen op 06-12223717 of mailen naar arjan.landesbergen@maandag.nl.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job